Biztonságos és kényelmes iskolai utazás IVECO Daily minibuszokkal

 

iveco-daily-minibuszok

Biztonságos és kényelmes iskolai utazás IVECO Daily minibuszokkal

A tankerületek új szállítási partnere mostantól pályázati támogatásokkal is elérhető

Iskolai járműbeszerzésen gondolkodik? A pályázati támogatások felhasználásával is megvásárolható IVECO Daily minibuszok ideális megoldást kínálnak az iskolások, illetve iskolai eszközök biztonságos és kényelmes szállítására.>>>

Minden igényt kielégítő lehetőségek

Az IVECO Daily minibuszokkal a tankerületek könnyedén biztosíthatnak megbízható szállítást nem csak az iskolába, hanem a különböző iskolai és sporteseményekre is. A minibuszok széles választéka, mint a Daily Pop, City, Line és Tourys modellek, különböző szállítási igényeket elégítenek ki, legyen szó rövid városi utakról vagy hosszabb kirándulásokról. 

A kategóriájában a legnagyobb, kompakt autóbuszaink akár 34 utas befogadására is képesek. A csomagtér 4 m³-re való bővíthetőségének köszönhetően a nagyobb kirándulásokra vitt csomagok is kényelmesen beférnek.

Gazdaságos és környezetbarát hajtás-megoldások

Az innovatív minibuszok dízelmotoros, CNG és elektromos változatai segítségével az iskolák hatékony lépéseket tehetnek az üzemanyag-fogyasztás és karbonlábnyom csökkentése érdekében. 

A 2022-es modellévtől bevezetett technológiai fejlesztésekkel az üzemanyag-fogyasztás jelentősen, akár 10%-kal csökkenthető, miközben az 50000 kilométerre megnövelt karbantartási ciklusnak köszönhetően a karbantartási költségek is 10%-kal kedvezőbben alakulnak.

Megbízható választás 

Az azonnali elérhetőség kritikus fontosságú a tankerületek számára, ha gyorsan szeretnének reagálni az iskolai szállítási igények változásaira. Az IVECO Daily minibuszok ezen a téren is kiemelkedően teljesítenek. Rendelje meg most, hogy már a következő iskolai év kezdetére minden szükséges jármű rendelkezésre álljon.* 

iveco-daily-minibuszok

Sikeresen bevált a gyakorlatban

Az IVECO Daily minibuszok már számos tankerületben bebizonyították a hatékonyságukat és megbízhatóságukat, több ezer diák zökkenőmentes napi szállításának biztosításával.

Akik már élvezik a Daily által kínált előnyöket:

Győri Tankerületi Központ, Mezőkövesdi Tankerületi Központ, Egri Tankerületi Központ, Pécsi Tankerületi Központ, Mátészalkai Tankerületi Központ, Mohácsi Tankerületi Központ, Szombathelyi Tankerületi Központ, Szerencsi Tankerületi Központ, Sárospataki Tankerületi Központ, Zalaapáti Önkormányzat, Szikszó Önkormányzata, Bakonynána Német Önkormányzata, Szerb Országos Önkormányzat, Vezseny Önkormányzata, Fülöp Önkormányzata, Etyek Önkormányzata, Baracska Önkormányzata, Bátaszék Önkormányzata, Kiskarácsony Község Önkormányzata, Ibrány Város Önkormányzata, Türje Jövőjéért Alapítvány, Kistelek Kistérségi Társulás, Sárospataki Református Gimnázium, Bólyi Iskola, Piarista Gimnázium, Rákóczi Szövetség

Vegye fel a kapcsolatot az ECO-tech visiON Kft. munkatársaival, hogy megtudja, hogyan segítenek az IVECO Daily minibuszok a tankerületeknek a hatékony és környezetbarát iskolai szállításban. 

*A készlet függvényében.

Comments are disabled.