ETV Truck | Kormányozd karriered új utakra!

Tekintsd meg nyitott pozícióinkat az ETV-nél, a világ egyik vezető autóipari vállalatának, az IVECO-nak a forgalmazójánál!

Az ECO-tech visiON Kft.-nél a nemzetközi értékeket képviseljük a hazai szaktudással kiegészítve. Teljes körű szolgáltatáspalettánk kiterjed az új és használt gépjármű-értékesítéstől kezdve, a felépítménygyártáson keresztül, egészen a szervizelésig. A személyre szabott finanszírozási lehetőségek mellett, a tartós bérlet csomagokig, mindenben ügyfeleink és partnereink rendelkezésére állunk. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megrendelőink mellett egyben munkatársainknak is bebizonyítsuk: nincs lehetetlen. Egy sikerorientált csapattal, környezettudatos, fenntartható újításokkal, és az iparág iránti elkötelezettséggel innovatív munkakultúrát és végtelen számú lehetőséget kínálunk.

Aktuális nyitott pozícióink

Kereskedelmi Koordinátor

Gépjárműszerelő

Értékrendünk

ECOlogy: Innovatív, a környezettudatos, fenntartható növekedés támogatása modern megoldásokkal.

ECOnomy: Partnereink pénzügyi és szakmai céljainak támogatása.

TECH: A piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő technológiai eszközök és szolgáltatások képviselete, nyújtása.

VISION: Célunk egy modern vállalkozás felépítése, mely agilisan, a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgálja ki Partnereit.

Gépjárműszerelő

Keressük új gépjárműszerelő kollégánkat csapatunkba!

Főbb szakmai feladatok:

– Műszaki állapotfelmérés, diagnosztikai vizsgálatok, hibaelhárítás.

– Időszakos szervizelés, karbantartási munkálatok.

– Járművek szerkezeti egységeinek szükség szerinti javítása, cseréje, felújítása. 

– Az elvégzett munkák és a feltárt hibák dokumentálása a munkalapon.

Munkakörhöz biztosított eszközök:

A munkavégzés céljából szükséges irodai eszközöket, anyagokat, munkaruházatot, munkavédelmi eszközöket, általános és speciális szerszámokat biztosítjuk.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő, alkalmazotti jogviszony

Munkavégzés helye: Szigetszentmiklós, Leshegy utca 21.

Jelentkezés

Ha az állásajánlataink felkeltették érdeklődésedet, és alkalmasnak érzed magad bármelyik pozícióra, küldd el fényképes önéletrajzodat a diana.vass@etv-truck.hu e-mail címre!

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező