ETV Truck | HASZNÁLT

Használt

OK TRUCKS, A MÁRKA MELY DEDIKÁLTAN AZ IVECO ÁLTAL BEVIZSGÁLT HASZNÁLT ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSÉT ÉS MARKETINGJÉT LÁTJA EL.

ALAPOS ÁTVIZSGÁLÁS – EGÉSZEN A FŐALKATRÉSZEKIG

Járműveinket egy előre meghatározott eljárást követő ellenőrzés és átvizsgálás sorozatnak vetik alá, mielőtt piacra kerülnének. Ezzel biztosítjuk Ügyfeleink számára, hogy megbízható, kifogástalan járművet kapnak kézhez.

ETV Truck | HASZNÁLT
ETV Truck | HASZNÁLT

PRÉMIUM, KOMFORT VAGY STANDARD – MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTÜNK

Ahány ügyfél, annyiféle elvárás – ár és jármű összeállítás tekintetében is. Konkrét jellemzőik alapján, úgy mint életkor, futott kilométer, felújítás mértéke, járműveinket három kategóriába soroljuk – PRÉMIUM, KOMFORT és STANDARD – hogy azok a legjobban megfeleljenek vevőink elvárásainak.

RÉGIBŐL ÚJAT

A járművek felújítása során kizárólag eredeti IVECO alkatrészeket és részegységeket használunk. Ez garantálja a jármű megfelelő felszereltségét a következő megbízás végrehajtásához, már az új tulajdonossal.
ETV Truck | HASZNÁLT
ETV Truck | HASZNÁLT

AZ ÚJ JÁRMŰVEKÉVEL MEGEGYEZŐ ELŐNYÖK

Ajánlatunkban megtalálhatók olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a teljes Európára kiterjedő garanciacsomag, a mobilitási szolgáltatások, lízing és finanszírozási megoldások. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt járművet a legjobb ár-érték arányban.

A TELJES TÖRTÉNET

Az OK TRUCKS több mint 20 országban van jelen. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt teherautót a legjobb ár-érték arányban. És ha bármilyen probléma lépne fel járművével, éjjel-nappal ingyenesen hívható szerviz forró drótunk rendelkezésére áll. Ezen felül, bármelyik IVECO műhely gyors és egyszerű segítséget nyújt. Vagyis, minden ügyfelünk, bárhol is legyen, könnyen talál szakértő segítséget a közelben.

ETV Truck | HASZNÁLT
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező