Használt

OK TRUCKS, A MÁRKA MELY DEDIKÁLTAN AZ IVECO ÁLTAL BEVIZSGÁLT HASZNÁLT ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSÉT ÉS MARKETINGJÉT LÁTJA EL.

ALAPOS ÁTVIZSGÁLÁS – EGÉSZEN A FŐALKATRÉSZEKIG

Járműveinket egy előre meghatározott eljárást követő ellenőrzés és átvizsgálás sorozatnak vetik alá, mielőtt piacra kerülnének. Ezzel biztosítjuk Ügyfeleink számára, hogy megbízható, kifogástalan járművet kapnak kézhez.

PRÉMIUM, KOMFORT VAGY STANDARD – MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTÜNK

Ahány ügyfél, annyiféle elvárás – ár és jármű összeállítás tekintetében is. Konkrét jellemzőik alapján, úgy mint életkor, futott kilométer, felújítás mértéke, járműveinket három kategóriába soroljuk – PRÉMIUM, KOMFORT és STANDARD – hogy azok a legjobban megfeleljenek vevőink elvárásainak.

RÉGIBŐL ÚJAT

A járművek felújítása során kizárólag eredeti IVECO alkatrészeket és részegységeket használunk. Ez garantálja a jármű megfelelő felszereltségét a következő megbízás végrehajtásához, már az új tulajdonossal.

AZ ÚJ JÁRMŰVEKÉVEL MEGEGYEZŐ ELŐNYÖK

Ajánlatunkban megtalálhatók olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a teljes Európára kiterjedő garanciacsomag, a mobilitási szolgáltatások, lízing és finanszírozási megoldások. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt járművet a legjobb ár-érték arányban.

A TELJES TÖRTÉNET

Az OK TRUCKS több mint 20 országban van jelen. Szakértő munkatársaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni az üzleti tevékenységükhöz ideális használt teherautót a legjobb ár-érték arányban. És ha bármilyen probléma lépne fel járművével, éjjel-nappal ingyenesen hívható szerviz forró drótunk rendelkezésére áll. Ezen felül, bármelyik IVECO műhely gyors és egyszerű segítséget nyújt. Vagyis, minden ügyfelünk, bárhol is legyen, könnyen talál szakértő segítséget a közelben.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező