IVECO Stralis: A megbízhatóság örök klasszikusa

ETV Truck | IVECO Stralis: A megbízhatóság örök klasszikusa

IVECO Stralis: A megbízhatóság örök klasszikusa

Az IVECO Stralis név sokak számára ismerős lehet, hiszen ez a modell hosszú éveken át az európai utak meghatározó eleme volt. Bár az IVECO már nem gyártja, de a Stralis öröksége tovább él, és még ma is több sofőr és fuvarozó vállalkozás első választása, ha megbízhatóságról és tartósságról van szó.>>>

4 érv az IVECO Stralis mellett

Az Eurostar után a IVECO Stralis lépett a színre, és számos újítást hozott magával. A kényelmesebb fülke, a fülkében található hűtő, a félautomata váltó és a teljesen új motor mind-mind azt bizonyították, hogy az IVECO nemcsak követi az iparági trendeket, hanem formálja is azokat.

Kényelmes és biztonságos

A Stralis vezetőfülkéje sokkal kényelmesebb, mint az előző modelleké. A jobb pakolhatóság és a tágas belső tér miatt a sofőrök könnyedén elférnek benne, ami egy hosszú út során nemcsak a komfortérzet, hanem a biztonság szempontjából is különösen fontos. A megfelelő minőségű pihenés ugyanis jelentősen hozzájárul a balesetmentes vezetéshez.

Megbízható és hatékony

A Stralis a rendkívüli megbízhatósága miatt is népszerű választás. Az akkor új, 13 000 ccm-es motorja simán teljesít akár 1 millió km-t is anélkül, hogy bármilyen komolyabb javításra lenne szükség.

“Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Gelbmann Kft. flottájában volt olyan darab, amelyet több mint 1,4 millió km-rel értékesítettek tovább anélkül, hogy a motorját vagy a váltóját javítani kellett volna, és a mai napig használják is őket”, tudtuk meg Verbó Attilától, a Gelbmann Kft. műszaki vezetőjétől és flottamenedzserétől, aki 18 évet töltött el sofőrként, és az IVECO Eurostar modellel fuvarozott utoljára.

A Stralis napjainkban

Bár az IVECO már nem gyártja a Stralis modellt, de a forgalomban lévők szervizelése és alkatrész-utánpótlása továbbra is elengedhetetlen, hiszen sok vállalkozás és sofőr számára ez a modell még mindig meghatározó társ az utakon. Az ECO-tech visiON Kft.-nek fontos, hogy azok, akik még mindig ezt a megbízható modellt használják, a legjobb szolgáltatást kapják. Ha többet szeretne megtudni az IVECO Stralisról vagy az ECO-tech visiON Kft. szolgáltatásairól, vegye fel velünk a kapcsolatot.>>> LINK

Comments are disabled.