ETV Truck | Ismét az IVECO a MotoGPTM hivatalos teherautó-beszállítója

Ismét az IVECO a MotoGPTM hivatalos teherautó-beszállítója 

Az IVECO egy 4 éves megállapodás keretében újítja meg partnerkapcsolatát a MotoGP-vel. A szerződést a bajnokság szervezőjével, a Dorna Sports-al jön létre.

A MotoGPTM teherautó-beszállítójaként az IVECO 14 járművel fogja biztosítani, hogy minden szükséges eszköz és felszerelés a pályákra jusson a versenyek során.

Az IVECO emellett megújítja szponzorkapcsolatát a Repsol Honda csapattal és a Mooney VR46 Racing Teammel is.

Torino, 2023. március 27.

Az IVECO bejelentette, hogy megújítja partnerségét a MotoGP-vel, a világ legnagyobb motorkerékpár- versenybajnokságával. A cég a négy évre szóló szerződést a Dorna Sports-al kötötte meg, aki 1991 óta a FIM Nagydíj Világbajnokság (MotoGPTM) kereskedelmi jogtulajdonosa és szervezője.

Majdnem tíz évvel a legutóbbi szponzorációs kapcsolat után az együttműködéssel a cég ismét szorosabbra fűzi kapcsolatát a motorsport világával. A megegyezés szerint 2023 és 2026 között az IVECO a MotoGPTM teherautó– beszállítóként 14 járművel fogja biztosítani a Dorna Sports vendéglátó eszközeinek szállítását a MotoGPTM versenyekre.

Luca Sra, az Iveco csoport tehergépkocsi üzletágának elnöke elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kiemelkedő versenyt támogathatunk, ahol a csúcstechnológia összekapcsolódik a páratlan bátorsággal és a határokat feszegető merészséggel. Ez a szponzoráció ugyanazt az energiát tükrözi, amely az IVECO elkötelezettségének alapját képezi, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsa ügyfeleink igényeihez, és azt a harci szenvedélyt, amely arra ösztönöz minket, hogy minden nap a kiválógra törekedjünk.”

Az új szezon március 26-án, vasárnap kezdődött a portugáliai Portimaóban található Autodromo Internacional do Algarve versenypályán, és novemberben zárul a spanyolországi Valenciában található Ricardo Tormo versenypályán. Összesen 21 nagydíjat rendeznek 18 különböző országban.

Az IVECO a szezon során 13 IVECO S-Way teherautóval – a márka nehézkategóriás modelljével – és 1 Dailyvel – ikonikus könnyű haszongépjárművével – támogatja a MotoGPTM-t. A megbízható, biztonságos és robusztus IVECO teherautók a versenyanyag és a felszerelés szállításáért felelnek a pályákat összekötő útvonalakon, hozzájárulva a vendégek és a rajongók ellátásáért felelő létesítmények működéséhez.

A járműveket a MotoGP és az IVECO logójával, valamint a motorsportra jellemző erős versenystílust tükröző különleges fehér festéssel teszik egyedivé és könnyen megkülönböztethetővé.

Az IVECO a Repsol Honda Team hivatalos szponzora és a Mooney VR46 Racing Team hivatalos vontatóegység- beszállítója is. A csapatok logisztikájának és a versenyzők felszerelésének szállítását az európai MotoGP-futamokra IVECO S-Way teherautóival biztosítja a csapatok számára.

ECO-tech visiON Kft.

Az ECO-tech visiON Kft. 2021 óta az IVECO márkát képviseli Magyarországon és az IVECO termékek teljes palettáját forgalmazza magas színvonalon, országos szerviz- és értékesítési partnerhálózatán, valamint szigetszentmiklósi központján keresztül. “Az első évet rendkívül sikeres üzleti eredménnyel zártuk ügyfeleink elégedettségének növelése mellett.” –  Molnár Tamás ügyvezető igazgató

További infromáció az ETV IVECO-ról: ETV Truck – Hivatalos IVECO márkaképviselet Magyarországon (etv-truck.hu)

ETV Truck – IVECO | LinkedIn

ETV Truck – IVECO | Szigetszentmiklós | Facebook

ETV Truck – IVECO – YouTube

IVECO

Az IVECO az Iveco Group N.V. (MI: IVG) márkája. Az IVECO könnyű, közepes és nehéz haszongépjárművek, terepjáró teherautók, valamint terepjáró küldetésekre szánt járművek széles választékát tervezi, gyártja és forgalmazza. A márka széles termékpalettájához tartozik a Daily, amely a 3,3-7,2 tonnás szegmenst fedi le, az Eurocargo 6-19 tonnás kategóriában, valamint a 16 tonna feletti nehéz szegmensben az IVECO WAY termékcsalád a közúti IVECO S-WAY-jel, a terepjáró IVECO T-WAY-jel és a könnyű terepfeladatokra szánt IVECO X-WAY-jel. Ezen kívül az IVECO Astra márka terepjáró teherautókat, merev és csuklós dömpereket, valamint speciális járműveket gyárt.

Az IVECO világszerte közel 21 000 alkalmazottat foglalkoztat. Európában, Ázsiában, Afrikában, Óceániában és Latin-Amerikában 7 országban található gyártóüzemeket üzemeltet, ahol a legmodernebb fejlett technológiákat alkalmazó járműveket gyárt. Több mint 160 országban 4200 értékesítési és szervizpont garantálja a műszaki támogatást, bárhol is dolgozik egy IVECO jármű.

További információ az IVECO-ról: www.iveco.com