IVECO ON telematikai szolgáltatások

iveco-on

IVECO ON telematikai szolgáltatások

Okos megoldások és távfelügyelet a fenntartható flottaüzemeltetéshez

Az IVECO ON telematikai szolgáltatások egy új korszakot nyitnak meg az IVECO járművek kezelésében, ahol a fejlett technológia és a fenntarthatóság egyesülnek, hogy forradalmasítsák a flottamenedzsmentet. A 2019-es modellévtől kezdődően, a Connectivity Boxxal (telemetikai dobozzal) rendelkező IVECO S-WAY termékcsaládhoz és a DAILY-hez kapcsolódó IVECO ON szolgáltatásokkal a járműtulajdonosok kihasználhatják azokat az előnyöket, amelyek az IVECO járművek teljesítményének növelését és a karbantartási költségek csökkentését célozzák.>>>

A telematika, mint üzleti előny

Az IVECO ON telematikai megoldás, az üzemanyag-fogyasztás csökkentését, a járművek hatékonyabb használatát, és a karbantartási költségek minimalizálását teszi lehetővé. Az 5 évig ingyenesen igénybe vehető Smart Pack alapcsomag részeként a járművek valós idejű monitorozásával, a vezetési stílus elemzésével és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásával járul hozzá a gazdaságosabb és környezetkímélőbb üzemeltetéshez.

Hatékony karbantartás és azonnali hibaelhárítás

Az IVECO telematikai megoldásai nem csupán a járművek állapotának online monitorozását és a valós idejű hibaelemzést biztosítják, hanem a távoli diagnosztika és az “Over-The-Air” (OTA) vezeték nélküli frissítések révén folyamatosan a legjobb műszaki és naprakész állapotban is tartják azokat. Ez az integrált megközelítés csökkenti a nem tervezett állásidőket, optimalizálja a járművek karbantartási ciklusait és növeli a járművek megbízhatóságát.

iveco-on

A fenntarthatóság és megbízhatóság jegyében

Az IVECO elkötelezettsége a fenntarthatóság iránt az IVECO ON rendszerben is tetten érhető, ami támogatja a környezetkímélő üzemeltetést és segít a vállalatoknak fenntartható módon növelni a flottájuk hatékonyságát. Az IVECO járművei, beleértve a CNG/LNG és elektromos modelleket, kisebb környezeti lábnyommal bírnak, miközben kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Az IVECO ON szolgáltatások gyakorlati alkalmazása az IVECO járművek minden aspektusát érinti, az üzemanyag-fogyasztás monitorozásától a vezetési stílus elemzéséig. A rendszer segít a vállalatoknak, hogy tájékozott döntéseket hozzanak járműparkjuk üzemeltetése során, ezáltal javítva az üzemeltetési hatékonyságot és csökkentve a járművek teljes tulajdonlási költségeit (TCO).

Speciális IVECO ON Szolgáltatáscsomagok: FLEET, UPTIME, CARE, és MAINTENANCE & REPAIR

Az IVECO kiterjesztett szolgáltatási csomagjai, mint az IVECO ON FLEET, UPTIME, CARE, és MAINTENANCE & REPAIR, különféle igényeket szolgálnak ki, az általános flottakezeléstől a járművek állapotának folyamatos monitorozásáig. Ezek a szolgáltatások különösen fontosak lehetnek a vállalatok számára, amelyek maximális rendelkezésre állásra törekednek és a minimumra szeretnék csökkenteni az üzemeltetési költségeket.

iveco-on

Smart Pack kontra Prémium ajánlat: Melyik a jobb választás Önnek?

Az 5 évig ingyenesen igénybe vehető Smart Pack alapcsomagja kiváló kiindulópontot nyújt a járművek hatékonyabb kezeléséhez, míg a Prémium csomag további előnyöket kínál, mint például professzionális üzemanyag-tanácsadás, fejlett biztonsági jelentések és bővített flottakezelés. A Prémium csomag azoknak ajánlott, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és ellenőrzést igénylik a flottájuk felett.

A Prémium csomag további előnyei:

Professzionális üzemanyag-tanácsadás: Részletes elemzések készítése a járművezetők üzemanyag-fogyasztásáról és vezetési stílusáról, javaslatokkal a hatékonyság növelésére.

Professzionális biztonságos vezetési jelentések: Részletesebb adatok szolgáltatása a biztonságos vezetési szokásokról és potenciális fejlesztési területekről.

IVECO Top Care: Átfogóbb gondoskodás és támogatás, magasabb szintű ügyfélkiszolgálás.

Flottakezelés: Fejlettebb eszközök a flotta teljesítményének nyomon követésére és optimalizálására.

IVECO Web API: Lehetővé teszi, hogy az ügyfél integrálja az adatokat saját rendszereibe, így a telematikai adatok közvetlenül hozzáférhetővé válnak.

Használatalapú fizetési megoldások: Finanszírozási lehetőségek, amelyek a tényleges használat alapján történő díjazást tesznek lehetővé.

Rugalmas karbantartási megoldások: Az üzemeltetési feltételekhez igazított karbantartási intervallumok, amelyek az előre jelezhető karbantartásokat és az alkatrészek cseréjét is magában foglalják.

Többre is kíváncsi az IVECO ON szolgáltatásaival kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot az ECO-tech visiON Kft. munkatársaival, hogy megtudja, hogyan változtathatja meg az IVECO a flottájának működését.

Comments are disabled.