ETV Truck | Vállalatirányítás
Az IVECO vállalatirányítási rendszer

A Társaságirányítás azokon az elveken, intézményeken és mechanizmusokon alapul, amelyek szabályozzák az azt alkotó egyének jogait és kötelezettségeit. Az IVECO S.p.A. Governance, az olasz jog szerint társaság, a következő társasági testületeken alapul:

• Közgyűlések
• Igazgatóság
• Bejegyzett könyvvizsgálók
• Külső ellenőrzés

A vállalatirányítás a CNH Industrial Etikai Kódexének elfogadásával, valamint a különböző vállalati, szervezeti és termelési egységek tevékenységét meghatározó elvek és eljárások bevezetésével zárult.
Az IVECO S.p.A. által követett elveket, erkölcsi és társadalmi értékeket a CNH Ipari Magatartási Kódexében gyűjtöttük össze.

MEGFELELŐSÉGI SEGÉLYVONAL

Ha olyan körülményről vagy cselekvésről szerez tudomást, amely sérti vagy úgy tűnik, hogy megsérti a CNH Industrial Magatartási Kódexét, a vállalati irányelveket vagy a vonatkozó törvényeket, útmutatást kérhet vagy jelentheti a jogsértést a CNH Industrial Megfelelési Segélyvonal segítségével.

A Megfelelési Segélyvonal elérhető az IVECO S.p.A. leányvállalatainak minden igazgatója, tisztségviselője és egyéb alkalmazottja, valamint harmadik fél (például beszállítók és kereskedők) számára. A megfelelőségi segélyvonal a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, és egy független, külső szolgáltató üzemelteti, és az Ön bizalmasságának védelmét szolgálja.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező