TERMÉSZETES ENERGIA
A természetes alternatíva a dízel helyett
NATURAL POWER

VÁLLALKOZÁSUNK TERMÉSZETE

Földgázzal és biometánnal működő megoldásaink ma a dekarbonizáció útját kínálják.
Hajtsa a változást. Legyen megállíthatatlan.

VÁLTSON GÁZRA A FÖLDGÁZÜZEMŰ HASZONGÉPJÁRMŰVEK PIACVEZETŐJÉVEL!

Akár furgonra, akár 44 tonnás gázüzemű teherautóra van szüksége távolsági fuvarozáshoz, az IVECO az egyetlen olyan gyártó, amely minden osztályban megbízható fenntarthatóságot kínál. 1996 óta mintegy 25 000 földgázmotor gyártásával és több mint egymilliárd kilométer lejártával az IVECO Európa vezető földgázüzemű haszonjárművek gyártója.

Az IVECO történelmet ír a 2018-as IAA-n

Az IVECO az alternatív vontatójárművek teljes kereskedelmi kínálatát egy 100%-ban dízelmentes beltéri standon mutatta be az IAA Commercial Vehicles (IAA), a haszonjárműipar legfontosabb nemzetközi eseményén, a 67. alkalommal.

A DÍZEL TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA

Több évtizedes tudás és tapasztalat rejlik minden új Natural Power modellünkben. Teljesítményük és gázadási reakcióik tekintetében semmiben sem maradnak el a velük összevethető dízelmodellektől. Az alternatív hajtásrendszerek iránti következetes elkötelezettségünk örvendetes eredménye az erre szakosodott szolgáltatók Európa-méretű kiterjedt szervizhálózata is, akik gondoskodnak róla, hogy Ön éppolyan biztonságban közlekedhessen gázüzemű IVECO tehergépkocsijával, mint bármelyik dízelmodellel.

CNG ÉS LNG ÜZEMANYAGOKKAL A JÖVŐBE

Az alternatív hajtásrendszerek iránti kereslet folyamatosan nő, s világszerte mind több szállítási vállalat áll át hosszú távon fenntartható megoldásokra, nem csupán jelentősen hozzájárulva a tisztább környezethez, hanem olyan kézzelfogható gazdasági előnyökből is profitálva, amelyek mindenkinek előnyére válnak.

Miközben az elektromos hajtásrendszerek technikája és infrastruktúrája a közép- és nehézkategóriájú haszonjárművek piaci szegmensében még gyerekcipőben jár, a gázüzemű járművek a dízelek érett, tiszta és jövőbemutató alternatíváját kínálják.

E fejlett technika alacsony károsanyag-kibocsátásával és jelentős zajcsökkentésével nagyban hozzájárul a levegő- és az életminőség javításához. A belsőégésű motorok leginkább környezetkímélő üzemanyagaként a földgáz és a biogáz jelentős mértékben csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, a biometán esetében akár 95 százalékkal.

​​​​​​​​​​​​​​​Természetes energia vs. Dízel

AZONOS
TELJESÍTMÉNY


15%-KAL ALACSONYABB

CO2 KIBOCSÁTÁS

ALACSONYABB
ÜZEMANYAGKÖLTSÉGEK


HOSSZÚTÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG
VÁROSI FORGALOMBAN

ALACSONYABB KÁROSANYAG-
ÉS ZAJKIBOCSÁTÁS

ALACSONY INFRASTRUKTURÁLIS
BERUHÁZÁSIGÉNY​​

A gazdasági tényezők is meggyőzőek: a gázüzemű járművek könnyedén teljesítik a mai és a jövőbeni kipufogógáz-szabványok előírásait, szabad utat biztosítanak a környezetvédelmi zónákba, alacsony zajkibocsátásuknak köszönhetően az éjszakai szállítást is lehetővé teszik, kevesebbet fogyasztanak a dízel járművekénél eleve kedvezőbb árfekvésű üzemanyagból, mindemellett a tisztább üzem megvalósítását is kínálják, amely nem csupán a kommunális alkalmazásokban számít valódi versenyelőnynek.

IVECO A TERMÉSZETES ENERGIÁÉRT

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező