TELJES GÁZÜZEMŰ TERMÉKKÍNÁLAT MINDEN FELADATHOZ​
IVECO gázüzemű járművek
NATURAL POWER

AZ EGYETLEN TELJES GÁZÜZEMŰ TERMÉKCSALÁD A PIACON 3,5-TŐL 40 tonnáig

Az IVECO az egyetlen gyártó a világon, amely a könnyű kisteherautóktól a középkategóriás járműveken át egészen a nehéz nyergesvontató teherautókig a távolsági szállításra is alkalmas gázüzemű haszonjárművek teljes palettáját lefedi masszív és mindennapi használatra is alkalmas gázüzemű járműkínálatával. Az alkalmazott gázmotor-technológia több évtizedes intenzív kutatási és fejlesztési munka eredménye, amely most az Ön számára is kifizetődik. Akár városi fuvarokhoz, kommunális feladatokhoz, építkezésekre vagy nemzetközi fuvarozáshoz keres megoldást, az egyedi modellek széles választékából biztosan megtalálja a megfelelő gázüzemű járművet.

A KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKCSALÁD

Daily CNG
A fenntarthatóság bajnoka

​​​​​​​​​​​​​

ETV Truck | PARTNER MINDEN FELADATHOZ

Az új Iveco Daily CNG (Compressed Natural Gas – sűrített földgáz) a tökéletes megoldás a környezetbarát fuvarozáshoz – bármi legyen is a feladat: szabadítsa fel vállalkozását a környezetvédelmi előírások korlátai alól, hogy korlátlanul szállíthasson a városközpontokba és a forgalmas útvonalakon is, csökkentse karbonlábnyomát a nulla közeli CO2-kibocsátással (biometán CNG üzemanyag használata esetén) és a 3,0 literes CNG-motor 136 lóerős teljesítményével és 350 Nm nyomatékával lendítse fel vállalkozását.

DAILY HI-MATIC CNG: ABSZOLÚT VEZETÉSI ÉLMÉNY – FENNTARTHATÓAN
Legyen úttörő a kényelem és a fenntarthatóság terén a kategóriájában első, földgázüzemű, 8 sebességes automata váltóval felszerelt járművével.
Automata sebességváltó: növelje az üzemanyag-megtakarítást a HI-MATIC sebességváltó és a CNG-motor kombinálásával.

Eurocargo
Fenntartható, hatékony, jól manőverezhető és sokoldalú: az Eurocargo a tökéletes teherautó a városi küldetésekhez.
​​​​​​​​​​​​​
ETV Truck | PARTNER MINDEN FELADATHOZ

A szemétszállítástól és az úttisztítástól kezdve a közúti szolgáltatásokig és a konténeres feladatokig minden igényt ki tud elégíteni. Az Eurocargo gázüzemű változatai különböző össztömeg-verzióban kaphatóak 8 tonnától 16 tonnáig, 6 hengeres, 150 kW (204 LE) teljesítményű és 750 Nm nyomatékú motorral, amely 9 fokozatú kézi sebességváltóval, valamint akár bolygóműves automata sebességváltóval is kombinálható és akár 400 km hatótávolságot kínál földgázüzemmel.

A gáztartályok praktikus elrendezése az alváz két oldalán biztosítja, hogy ugyanaz a rakodási és szállítási kapacitás álljon rendelkezésre, mint a dízel Eurocargo esetében: a karosszéria minden mérete változatlan marad. Az Eurocargo gázüzemű változata tökéletesen alkalmas a városi használatra köszönhetően az alacsony kipufogógáz-kibocsátásnak, amely lehetővé teszi az alacsony emissziójú, korlátozott, tiszta levegőjű zónákba való belépést is, valamint a dízelhez képest 5 dB-lel halkabb motozaj szennyezést is biztosít, amely komoly előnyt jelent az éjszakai fuvaroknál.

Foldgázüzemű Iveco S-WAY
A természetes út
06-980x654

Az IVECO S-WAY a piac legkiforrottabb gázüzemű technológiájával rendelkezik.
Rendkívül hatékony teljesítményt nyújt, miközben maximálisan kihasználja a ma elérhető legkörnyezetbarátabb üzemanyag előnyeit. Hatékonyság kompromisszumok nélkül.

HATÉKONY, FENNTARTHATÓ ÉS KÖRNYEZETBARÁT
A gázüzemű IVECO S-WAY maximálisan kihasználja a legkörnyezetbarátabb üzemanyag előnyeit a levegőminőség javítása érdekében, mivel kevesebb részecske és NO2 kibocsátás keletkezik, valamint a klímaváltozás mérséklése érdekében 95%-kal csökkenti a széndioxid kibocsátást is biometán üzemanyag használata esetén. Emellett hozzájárul a zajszennyezés csökkentéséhez is, hiszen a Csökkentett Zajkivitelű változat mindössze 71 dB zajt bocsát ki Csendes üzemmódban – így ideális az éjszakai szállításhoz is.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező