FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ
IVECO GÁZÜZEMŰ JÁRMŰVEK
NATURAL POWER

EGY TISZTÁBB VÁROSÉRT A FÖLDGÁZ MEGHAJTÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Az IVECO a könnyű kisteherautóktól a 44 tonnás gázüzemű teherautókig az alternatív hajtástechnológiák egyetlen gyártójaként kifinomult, minden szempontra kiterjedő megoldásokat kínál a kommunális haszongépjárművek teljes skálájára. Az 1996 óta tartó következetes kutatás-fejlesztési munkának köszönhetően kommunális járműveink nemcsak a teljesítmény, a megbízhatóság és a hatótávolság, hanem a költségek tekintetében is lépést tudnak tartani klasszikus dízelüzemű társaikkal.

ETV Truck | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ

KÖRNYEZETBARÁT TERMÉKCSALÁD MINDEN FELADATHOZ

A kishaszonjárművek terén a gázüzemű Daily, a középkategóriában a gázüzemű Eurocargo, a nehézkategóriában pedig az S-WAY földgáz meghajtású teherautóval a fenntartható haszongépjármű-használatot támogatjuk minden városi feladat esetén. A billencsektől és betonkeverőktől kezdve az utcaseprő és téli útkarbantartó járművekig a több ezer féle, egyedi modellváltozatával az IVECO a gázüzemű haszongépjárművek piacvezetőjeként megbízható, környezetbarát megoldások teljes termékpalettáját kínálja, amelyek újradefiniálják a fenntarthatóság fogalmát.

KORUNKAT MEGELŐZŐ MEGOLDÁSOK

Az ökológiai lábnyom önmagáért beszél: az IVECO gázmotorokat alacsony NOx-kibocsátás, az ólom és a szénhidrogén vegyületek teljes kiküszöbölése, valamint a dízelhez képest 99%-al kevesebb részecskekibocsátás jellemzi. Ezeknek a környezetbarát megoldásoknak köszönhetően már most megfelelnek a jövőbeni Euro VI Step E szabványoknak. Ugyanakkor a földgáz árának köszönhetően, amely Európában messze a dízel ára alatt van, még költséget is megtakarít: akár 25%-os megtakarítás is elérhető.

ETV Truck | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ
ETV Truck | FENNTARTHATÓSÁG KOMMUNÁLIS FELADATOKHOZ

KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL

A kommunális felhasználásban a gázüzemű járművek nemcsak alacsony üzemeltetési költségeket kínálnak, hanem olyan gyakorlati előnyöket is, amelyek érezhetően megkönnyíthetik a mindennapi munkát. Nincs több korlátozás az alacsony kibocsátású és tiszta levegőjű zónákba való behajtáskor, valamint az alacsony kipufogógáz- és zajkibocsátásnak köszönhetően korlátozásoktól mentesek az éjszakai szállítások is. Az IVECO S-Way hihetetlenül alacsony zajszintet, mindössze 71 decibeles értéket produkál, ami 4 decibellel kevesebb, így fele olyan hangos mint a hasonló dízelek zajszintje.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező