Az ECO-tech visiON Kft.  A fenntartható jövő útján

Üdvözöljük az ECO-tech VisiON Kft. blogján! Az elmúlt két évben hihetetlen utat jártunk be, és szeretnénk megosztani ezt az utazást Önnel.

Az ECO-tech visiON Kft. az IVECO hivatalos magyarországi márkaképviselete

Az ECO-tech visiON tulajdonosi köre, Gelbmann Ferenc, Molnár Tamás, Soós Tibor és Téglás Tamás olyan szakemberek, akik a maguk területén hosszú évtizedek óta kiemelkedő eredményeket értek el a haszongépjárművek piacán.

Molnár Tamás ügyvezető és csapatának tapasztalata, szakértelme teszi lehetővé számunkra, hogy a legújabb technológiákat és innovációkat alkalmazzuk a munkánk során. Mindig a legjobb megoldásokat keresve, a jövő kihívásainak megfelelően alakítjuk szolgáltatásainkat.

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalatra építve áll a fenntartható jövő új kihívásai elé. Az IVECO-t választottuk társunknak, mert hiszünk a modern, rugalmas termékkínálatban és a megbízható, hosszú távú partnerségben.

A fejlődés útján

Cégünk az elmúlt két évben jelentős fejlődésen ment keresztül, és ezt jól tükrözi a csapatunk méretének növekedése is: a kezdeti két főről 35 főre bővültünk. 2022 végére elértük az 1000 darabos megrendelésállományt. Az intenzív fejlődés során számos új szolgáltatást vezettünk be, így a járműértékesítés-, javítás– és karbantartás mellett finanszírozásban is támogatjuk partnereink munkáját, valamint országos partnerhálózatot építettünk ki.

Szolgáltatásaink

Az IVECO élen jár a környezettudatos újításokban, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk az iparággal járó környezeti hatásokat és az ökológiai lábnyomunkat a gazdaságos üzemeltetés fenntartása mellett. Célunk, hogy a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgáljuk ki partnereinket.

A szolgáltatásaink között szerepel:

  • új és használt IVECO haszongépjárművek és autóbuszok értékesítése,

  • kis- és nagy haszongépjárművek, pótkocsik teljes körű javítása és karbantartása,

  • karosszéria javítás – teherautók, pótkocsik karambolos javítása, teljes körű biztosítási ügyintézéssel,

  • tachográf illesztés, tanúsítványkiadás,

  • flottamenedzsment-szolgáltatások,

  • országos partnerhálózat,

  • finanszírozási támogatás,

  • alkatrész-értékesítés,

  • kamionmosás.

Szolgáltatásainkat szakértelemmel és a legjobb minőségű eredeti IVECO alkatrészekkel kínáljuk partnereinknek.

Ismerje meg 4 pillérű értékrendünket

Cégünk értékrendje négy alapvető elemre épül: ECOlogy, ECOnomy, TECH és VISION.

Az ECOlogy számunkra az innovatív, környezettudatos, fenntartható növekedést támogató modern megoldásokat jelenti.

Az ECOnomy a partnereink pénzügyi és szakmai céljainak támogatását szimbolizálja, hiszen számunkra fontos, hogy ügyfeleink pénzügyileg is sikeresek legyenek.

TECH a legmagasabb színvonalú technológiai eszközök és szolgáltatások képviseletét és nyújtását biztosítja, amelyekkel folyamatosan fejlesztjük a termékeinket és a szolgáltatásainkat.

VISION a jövőképünket szimbolizálja: célunk egy modern, agilis vállalkozás felépítése, ami a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgálja ki a partnereit.

Az elmúlt időszakban több kiállításon is részt vettünk, hogy minél több emberrel megismertessük az ECO-tech visiON-t és az IVECO járműveit, szolgáltatásait.

Köszönjük Önnek és minden partnerünknek, hogy velünk voltak ezalatt a két év alatt, és támogattak bennünket. A jövőben is igyekszünk a legmagasabb színvonalon kiszolgálni Önöket.

Ha szeretne naprakész maradni a legújabb iparági hírekkel, eseményekkel és innovációkkal kapcsolatban, kövessen minket a Facebookon is.