Mik az újdonságok?

Az Ön útitársa az üzleti sikerekben most biztonságosabb és termelékenyebb, mint valaha volt – egyúttal stílusos, új megjelenést is kapott!

Kulcs nélküli bejutás és indítás: kényelem és gyorsaság a kiszállításban

A háztól-házig kiszállítás mostantól gyorsabb és egyszerűbb a Daily ajtónyitásának és motorindításának kulcs nélküli működtetésével.
Fedezze fel

Új ADAS a biztonságosabb és stresszmentes vezetés érdekében

Az új ADAS és a 2-es szintű önvezető funkciók javítják a teljes biztonságot az utakon és nagy forgalomban, miközben jelentős mértékben csökkentik a stresszt és a fáradtságot a hosszú munkanapokon, ami így kiváló vezetési élményt eredményez.
Fedezze fel

Komfort és funkcionalitás a fedélzeten

Az új, azonnal átlátható műszerfal bőséges nyitott tárhellyel és mobileszköz-tartóval rendelkezik, az egyedileg testre szabható középső, széles képernyős műszeregység és az integrált infotainment rendszer megkönnyíti és kényelmessé teszi a vezető életét a fedélzeten.
Fedezze fel

100%-ban hálózatba kapcsolt

A Daily kulcsbeállításainak és funkcióinak távvezérlése, a fülkében lévő funkciók hangvezérlése és a konnektivitási szolgáltatások széles palettája még tovább növeli a termelékenységet és maximalizálja járműve üzemidejét.
Fedezze fel

Fedezzen fel többet az új Daily-ről

Fenntarthatóbb mint valaha: a Daily CNG és elektromos változatban is elérhető!

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Kulcs nélküli bejutás és indítás: kényelem és gyorsaság a kiszállításban

Maradjon szabad a keze a jármű ajtózárainak, valamint a motor indítási és leállítási funkciójának kulcs nélküli működtetésének köszönhetően, amikor épp árut szállít ki.

Új ADAS a biztonságosabb és stresszmentes vezetés érdekében

Élvezze a nagyobb biztonságot és kevesebb fáradtságot a hosszú munkanapokon a volán mögött az új sávtartó és stop&go adaptív sebességtartó automatika 2-es szintű önvezető funkcióival. A nagy forgalomban történő vezetés és a háztól-házig kiszállítások is stresszmentessé válnak az új városi forgalomra optimalizált ADAS-szal, amely olyan funkciókat is tartalmaz, mint a bekanyarodási asszisztens és a hátsó keresztirányú forgalom figyelése.

Komfort és funkcionalitás a fedélzeten

Újratervezett műszerfal

Az új, egy darabból álló, tükröződésmentes műszerfalat úgy tervezték, hogy megkönnyítse a vezető életét a fedélzeten. A telefon- és tablettartóknak, valamint a 15 W-os vezeték nélküli töltőnek köszönhetően a vezetőnek nem amiatt aggódnia, hogy rossz helyre teszi a mobileszközét vagy az esetleg lemerül. A tágas nyitott tárolóhelyeknek köszönhetően a holmik könnyen elérhetőek lesznek.

Testreszabható kijelző

A Daily kiemelkedik az átlagból az alapfelszereltség részét képező 10 colos műszerfali kijelzőjével, amely a jármű információinak kiváló láthatóságát a széles képernyőn olvashatóbb, nagyobb betűmérettel biztosítja. A vezető három elrendezés közül választhat és a kapcsolókar gombjával egyszerűen válthat.

Új infotainment rendszer

Az új DAB rádió és infotainment rendszer választásával még kellemesebb az élet a fedélzeten. A 7 vagy 10 hüvelykes változatban elérhető kijelző a műszerfal központi részébe kerül beépítésre. A sofőr egyszerűen élvezheti a digitális szolgáltatásokat a szintén alapfelszereltségként elérhető Apple CarPlay és Android Auto funkciókkal és használhatja az Amazon Alexát is az utasfülkében található mikrofonok segítségével.

Android Auto™

Android Auto allows to exploit your favourite Android smartphone on board of your IVECO vehicle.
Discover more

Apple CarPlay™

Apple CarPlay revolutionizes your driving experience by seamlessly integrating your iPhone with your IVECO vehicle dashboard.
Discover more

100%-ban hálózatba kapcsolt

Távvezérlés
Működtesse járművét és flottáját hatékonyabban a járműbeállítások és az ADAS távvezérlésével, ütemezze a fűtést sofőrje munkatervének megfelelően az Easy Daily alkalmazással vagy az IVECO ON portálon keresztül. Még az olyan funkciókat is zárolhatja az online felületen keresztül, mint a Hi-Matic Eco és Eco Mode és kezelheti a járművek megosztását a sofőrök között a távoli nyitás/zárás funkcióval.

A fülkén belüli funkciók hangvezérléssel
A fedélzeten a járművezetők a DRIVER PAL hangasszisztens segítségével számos fülke funkciót működtethet, például világítást, ablakokat és klímaberendezést az ALEXA-val, így jobban az aktuális feladatra koncentrálhatnak.

Maximális üzemidő
Az üzemidő maximalizálására tervezett konnektivitási szolgáltatások közé tartozik az Over the Air frissítés is, így nem kell a márkaszervizbe menni a jármű szoftverének frissítéséhez. A Daily által generált jármű állapot adatokon alapuló karbantartás-előrejelzés pedig lehetővé teszi, hogy flotta üzemeltetőként optimalizálja a szerviz- és javítási műveleteket.

 

IVECO Android Auto™

Android Auto allows you to exploit your favourite Android smartphone on board your IVECO vehicle.
Drive distraction-free and check your messages, make calls, and track your fastest routes while listening to your perfect soundtrack, all available on the infotainment display.

You can control your wired and wireless connected smartphone either by voice, virtual or physical buttons.

Android Auto is a standard developed by Google to play your smartphone's apps and functions on the vehicle's screen: Spotify, Audible, WhatsApp and many others.

How to use Android Auto?

To use Android Auto, you need an Android Smartphone running on Android 8.0 or higher with an active data plan. Please follow the below instructions to establish Android Auto connection:

 • Connect your Android smartphone to the vehicle with a USB cable or via wireless connection*.
 • Download the Android Auto app or update to the latest version of the app if prompted.
 • See the prompts on the phone to view safety information, accept the privacy policy, and grant the permissions required by Android Auto to launch the application.

Once the connection has already been established with the vehicle, in order to access Android Auto, tap the Android Auto icon on the vehicle display. This feature is under certification process.

* Note: The wireless connection is not present on all the infotainment systems.

Show less

Troubleshooting information

If Android Auto projection isn't working:

 • Check with the support team if your car is compatible
 • Check if the device meets the minimum requirement
 • Check your USB cable, a high-quality USB cable is needed. Avoid using cable extensions.
 • Check your settings if you’re connecting to a second car:
  1. Unplug your phone from the car
  2. Open the Android Auto app on your phone
  3. Select Menu > Settings > Connected cars
  4. Uncheck the box next to the "Add new cars to Android Auto" setting
  5. Try plugging your phone into the car again
 • Restart the car's infotainment system
 • Check with the support team if new firmware update is available

Check if the device network works when using Google Assistant.

Disclaimer: Google, Android and Android Auto are trademarks of Google LLC. To use Android Auto on your car display, you’ll need an Android phone running Android 8 or higher, an active data plan, and the Android Auto APP.

Show less

Introducing Apple CarPlay: Enhancing your In-Car Experience

Apple CarPlay revolutionizes your driving experience by seamlessly integrating your iPhone with your IVECO vehicle dashboard which support for calls, navigation, music and messages. It keeps you connected and entertained while ensuring your safety on the road.

Connectivity modes

Apple CarPlay supports both Wired and Wireless connections* , you can control your Apple CarPlay connectivity by means hard keys on steering wheel commands and soft keys and by voice.

How to use Apple CarPlay?

To use Apple CarPlay, you need an iPhone with an active data plan. Please follow the below to establish Apple CarPlay connection:

 • Connect your iPhone to the vehicle using a USB cable to enjoy a reliable connection, also you can charge your device simultaneously ensuring it stays powered throughout your journey.
 • Connect your iPhone to the vehicle effortlessly without any cables via wireless connectivity.
 • See the prompts on the phone to allow the launch of the application.

Once the connection has been established with the Vehicle, to access Apple CarPlay tap the Apple CarPlay icon on the vehicle display.

Show less

Compatible device and iOS versions

Apple CarPlay system is compatible with the latest iPhones models (iPhone 6 and above) and supports iOS 14 and above.

This feature is under certification process.

* Note: The wireless connection is not present on all the infotainment systems.

 

Apple CarPlay, iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.