Mik az újdonságok?

Az IVECO S-Way amelyet az Ön igényeinek megfelelően terveztek újra, stílusos megjelenésével most minden eddiginél biztonságosabb és termelékenyebb.

Gazdaságosság és fenntarthatóság

Akár 10%-os üzemanyag-fogyasztás-növekedés és csökkentett CO2-kibocsátás az új hajtásláncnak, a járművezérlőknek és a továbbfejlesztett területi dinamikának köszönhetően.
Fedezze fel

Új megjelenés és ergonómia

Megújult belső tér, új műszerfallal, új digitális központi kijelzővel és infotainment rendszerrel, új kormánykerékkel és kezelőszervekkel, valamint átdolgozott vezetési pozícióval, hogy a sofőr kényelme és biztonsága a hosszú utak során is biztosítva legyen.
Fedezze fel

Vezetési segédlet és GSR

Új autópálya asszisztens, valamint adaptív tempomat stop&go funkcióval és további GSR funkciókkal
Fedezze fel

Digitális műszerfal

Új tükörlapok nélküli kamera, központi műszeregység és infotainment rendszer
Fedezze fel

IVECO szolgáltatások

Növelje a termelékenységét és maximalizálja IVECO járművének rendelkezésre állását a mobilitási megoldásaink segítségével
Fedezze fel

Fedezzen fel többet az új IVECO S-Way-ről

Keyless Entry & Go: speed and convenience in deliveries

Keep your hands free when making deliveries with the keyless operation of the vehicle’s door locks and engine start and stop function.

Gazdaságosság és fenntarthatóság

Akár 10%-os üzemanyag-fogyasztás csökkenés a megújult hajtásláncnak, a továbbfejlesztett aerodinamikának és a korszerű prediktív, GPS-alapú vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

A TCO rendkívül versenyképes szintre csökkent az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásnak, valamint az ügyfél igényei épülő karbantartási és telematikai szolgáltatások széles választékának köszönhetően.

Új xC13 motor akár 580 lóerős teljesítménnyel és 2800 Nm nyomatékkal, új xC13 gázmotor 500 LE teljesítménnyel és 2200 Nm nyomatékkal, új 2,06-os és 2,17-es hátsó áttételek, valamint továbbfejlesztett és optimalizált sebességváltó programozás.

3 elérhető vezetési mód az ECO-tól a Powerig, új paraméterekkel, a vezető által vagy a telematikán keresztül kiválasztva.

Új megjelenés és ergonómia

Élvezetes mindennapok a fedélzeten az új belső kialakításnak, az anyagok és színek szerint személyre szabható új műszerfalnak, a teljes tartományban állítható kormánynak, a digitális központi műszeregységnek, valamint az információs és szórakoztató rendszernek, továbbá az elektromos kéziféknek köszönhetően.

A legmodernebb autókhoz hasonlatos érzés: függőlegesebb kormánykerék és alacsonyabb vezetési pozíció a fokozott kényelem és a reakciókészség érdekében.

Továbbfejlesztett belső térérzet és jobb kilátás, új kezelőszervek és kapcsolók.

Új, összecsukható asztal a műszerfal utas felőli oldalán, ami ideális a fülkében végzett olyan feladatokhoz, amelyekhez lapos munkafelületre van szükség egy hasznos USB-töltővel együtt.

Minden a helyén: tárolórekeszek tárgyak és dokumentumok elhelyezésére a fülke belsejében és alatt egyaránt. A műszerfalon alapfelszereltségként 2 USB-csatlakozó található. Pohár- és palacktartók.

Az első hűtőrács az Ön ízlésének megfelelő kivitelben személyre szabható.

Új II. és IV. osztályú tükör nélküli visszapillantó kamera (külső oldalsó tükrök).

Vezetési segédlet és GSR

ASTOP & GO funkcióval ellátott ADAPTÍV TEMPOMAT támogatja a vezetőt az előtte haladó járműtől való biztonságos távolságtartásban. Elveszi a gázt és fékez is a megadott követési távolság tartása érdekében. Már egy 3 másodperces megállás után is képes követni a sorban álló járműveket az automatikus újra-elindulással.

A legújabb európai általános biztonsági előírások az IVECO S-Way esetében számos új funkciót kínálnak az Advanced Driver Assistance Systems rendszerén belül a többi közlekedő védelmében.

 • ALC (Alcohol Interlock Preparation): egy alkoholszondával összeköthető motorblokkoló rendszer ami kompatibilis a szabványos, utángyártott vagy OEM alkoholszondák beszereléséhez
 • ESS (Emergency Stop Signal): vészvillogóval figyelmezteti a jármű mögött közlekedőket erős fékezéskor
 • BSIS (Blind Spot Info System): érzékeli az 5-20 km/h sebességgel haladó közlekedőket a közeli holttér zónában, vizuális és akusztikus figyelmeztetést is ad
 • MOIS (Moving Off Info System): érzékeli a közeli közlekedőket az első holttér zónában, vizuális és akusztikus figyelmeztetést is ad
 • REV (Reversing Detection): a hátsó kereszttartóban elhelyezett kamerának köszönhetően tiszta rálátást biztosít a közlekedőkre és a jármű mögötti akadályokra tolatáskor
 • DDAW (Driver Drownsiness Attention Warning): figyeli a vezető éberségét és figyelmezteti, ha csökkenne az ébersége
 • ISA (Intelligent Speed Assist): segíti a vezetőt a sebességkorlátozás betartásában, vizuális és akusztikus visszajelzést is ad
 • AEBS (Advanced Emergency Braking System): felismeri a lehetséges frontális ütközést, figyelmezteti a vezetőt és amennyire csak lehetséges, lelassítja a járművet. Garantált teljes fékezés 80-tól 0 km/h-ig
 • LDWS (Lane Departure Warning System): figyelmezteti a gépjármű vezetőt a sáv elhagyására, ha az irányjelzők nincsenek bekapcsolva.
 •  

Digitális műszerfal

A vezető kényelme és a könnyű kezelhetőség az IVECO S-Way vezetőfülke jellemzői.

 • Teljesen újratervezett, 10 vagy 12 colos, digitális központi kijelző, amely a fejlett ADAS-hoz is összeköttetést biztosít, valamint a beépített infotainment rendszert is vezérli
 • Teljesen újratervezett 10 colos infotainment rendszer, ami kompatibilis az Apple Carplay-jel és az Android Auto-val is, valamint 2 telefon egyidejű Bluetooth-os csatlakozását, továbbá az integrált Alexa hangvezérlést és a klímarendszer szabályozását is biztosítja
 • Tükör nélküli kamerák teszik teljessé a digitális pilótafülkét
 • Az új kormánykerék kezelőszervei gondoskodnak arról, hogy minden csak egy ujjnyi távolságra legyen a vezetőnek.

Android Auto™

Az Android Auto lehetővé teszi kedvenc Androidos okostelefonjának teljeskörű kihasználását IVECO járművében.
Fedezze fel

Apple CarPlay™

Az Apple CarPlay forradalmasítja a vezetési élményt azáltal, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja iPhone-ját IVECO járművének műszerfali kijelzőjével.
Fedezze fel

IVECO szolgáltatások - Mobilitási megoldások az Ön igényeire szabva

Minden járművünkhöz öt évre szóló Start csomag tartozik, amely lehetővé teszi járműve teljesítményének és műszaki állapotának teljes ellenőrzését.

Szükség esetén számíthat az IVECO Customer Uptime Center támogatására, amely segít kezelni a problémákat és csökkenteni a nem tervezett leállásokat.

prémium ajánlat most olyan új és értékes szolgáltatásokat tartalmaz, mint például az Eco Driving Training, amely akár 4%-os üzemanyag-megtakarítást is biztosít, valamint számos olyan ajánlatcsomagot is, amelyet kifejezetten az Ön igényeire terveztek.

IVECO Android Auto™

Az Android Auto lehetővé teszi kedvenc Androidos okostelefonjának teljeskörű kihasználását IVECO járművében. Vezessen zavartalanul és nézze meg üzeneteit, indítson hívásokat és kövesse a leggyorsabb útvonalakat, miközben kedvenc zeneszámát hallgatja és mindez elérhető az infotainment kijelzőn keresztül.

Vezetéken és vezeték nélkül csatlakoztatott okostelefonját hanggal, virtuális vagy fizikai gombokkal is vezérelheti.

Az Android Auto a Google által kifejlesztett szabvány, amellyel okostelefonja alkalmazásait és funkcióit tükrözheti járműve képernyőjére: Spotify, Audible, WhatsApp és még sok más.

Hogyan kell használni az Android Auto-t?

Az Android Auto használatához Android 8.0 vagy újabb rendszert használó Android okostelefonra van szükség, aktív adatforgalmi előfizetéssel. Kérjük, kövesse az alábbi utasításokat az Android Auto kapcsolat létrehozásához:

 • Csatlakoztassa Android okostelefonját a járműhöz USB-kábellel vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül*.
 • Töltse le az Android Auto alkalmazást vagy frissítse az alkalmazást a legújabb verzióra, ha a rendszer kéri.
 • Kövesse a telefonon megjelenő utasításokat a biztonsági információk megtekintéséhez, az adatvédelmi szabályzat elfogadásához és az Android Auto által az alkalmazás elindításához szükséges engedélyek megadásához.

Ha már létrejött a kapcsolat a járművel, az Android Auto eléréséhez érintse meg az Android Auto ikont a jármű kijelzőjén.

Megjegyzés: A vezeték nélküli kapcsolat nem minden infotainment rendszeren érhető el.

Mutass kevesebbet

Hibaelhárítási információ

Ha az Android Auto tükrözés nem működik,

 • Érdeklődjön a helpdesk-nél, hogy járműve kompatibilis-e.
 • Ellenőrizze, hogy készüléke megfelel-e az elvárt követelményeknek.
 • Ellenőrizze az USB-kábelt, jó minőségű USB-kábel szükséges. Kerülje a kábelhosszabbítók használatát.
 • Ellenőrizze a beállításokat, ha egy második autóhoz csatlakozik:
  1. Húzza ki a telefont az autó USB csatlakozójából
  2. Nyissa meg az Android Auto alkalmazást a telefonján.
  3. Válassza a Menü > Beállítások > Csatlakoztatott autók lehetőséget
  4. Törölje a jelet az „Új autók hozzáadása az Android Autohoz” beállítás melletti négyzetből.
  5. Próbálja újra csatlakoztatni a telefont az autóhoz.
 • Indítsa újra az autó infotainment rendszerét.
 • Érdeklődjön a helpdesk-nél, hogy elérhető-e új firmware-frissítés.

llenőrizze, hogy az eszköz hálózata működik-e a Google Assistant használata közben.

Jogi nyilatkozat: A Google, az Android és az Android Auto a Google LLC védjegyei. Az Android Auto használatához az autó kijelzőjén Android 8 vagy újabb rendszert futtató Android telefonra, aktív adatforgalmi előfizetésre és az Android Auto alkalmazásra van szüksége.

Mutass kevesebbet

Bemutatkozik az Apple CarPlay: Az autózás élményének javításáért

Az Apple CarPlay forradalmasítja a vezetési élményt azáltal, hogy zökkenőmentesen összekapcsolja iPhone-ját IVECO járművének műszerfali kijelzőjével, amely támogatja a hívásokat, a navigációt, a zenét és az üzeneteket. Kapcsolatban tart és szórakoztat, miközben biztosítja az Ön biztonságát az úton.

Csatlakozási módok

Az Apple CarPlay mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli kapcsolatokat* támogatja, Apple CarPlay kapcsolatát a kormányon lévő gombokkal, valamint hangutasításokkal is vezérelheti.

Hogyan kell használni az Apple CarPlay-t?

Az Apple CarPlay használatához aktív adatcsomaggal rendelkező iPhone-ra van szüksége. Kérjük, kövesse az alábbiakat az Apple CarPlay kapcsolat létrehozásához:

 • Csatlakoztassa iPhone-ját a járműhöz USB-kábellel, hogy élvezze a megbízható kapcsolatot, és egyidejűleg töltheti is eszközét, biztosítva, hogy az egész utazás során áram alatt maradjon
 • Csatlakoztassa iPhone-ját a járműhöz könnyedén, kábelek nélkül vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.
 • Kövesse a telefonon megjelenő utasításokat az alkalmazás elindításához.

Miután létrejött a kapcsolat a járművel, az Apple CarPlay eléréséhez érintse meg az Apple CarPlay ikont a jármű kijelzőjén.

Mutass kevesebbet

Kompatibilis eszközök és iOS verziók

Az Apple CarPlay rendszer kompatibilis a legújabb iPhone modellekkel (iPhone 6 és újabb változatok) és támogatja az iOS 14 és frissebb verzióit.
*Megjegyzés: A vezeték nélküli kapcsolat nem minden infotainment rendszeren elérhető.

 

Az Apple CarPlay és az iPhone az Apple Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban.