ETV Truck | Ajánlataink – 41. CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállítás
ETV Truck | Ajánlataink – 41. CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállítás

Ajánlataink – 41. CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállítás

IVECO Daily járművek támogatott finanszírozással*

4,30% éves kamattól

Elérhető 3,5 tonna össztömegű járműveink:
Billenőplatós
Fix platós
Aludobozos
Furgon

*Az IVECO Capital által támogatott kamat. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, IVECO gyártmányú járművekre vonatkozik, a teljes vételár 2023.06.30-ig történő kifizetése esetén. Finanszírozási konstrukció: EURO alapú, nyílt/zárt végű pénzügyi lízing, minimális önerő a nettó eszközérték 10%-a, futamidő 36-48 hónapig, maradványérték 30%. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű casco biztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A finanszírozásra vonatkozó feltételeket, kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.huhonlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, az akció és a finanszírozás részleteiről az ECO-tech visiON Kft-től kaphat teljes körű tájékoztatást, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

IVECO T-Way járművek támogatott finanszírozással*

3,80% éves kamattól

*Az IVECO Capital által támogatott kamat. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, IVECO gyártmányú járművekre vonatkozik, a teljes vételár 2023.06.30-ig történő kifizetése esetén. Finanszírozási konstrukció: EURO alapú, nyílt/zárt végű pénzügyi lízing, minimális önerő a nettó eszközérték 10%-a, futamidő 48-60 hónapig, maradványérték 20%-30% között.

A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű casco biztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A finanszírozásra vonatkozó feltételeket, kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.huhonlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, az akció és a finanszírozás részleteiről az ECO-tech visiON Kft-től kaphat teljes körű tájékoztatást, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

No comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük