Ajánlataink - Finanszírozási kampány

IVECO Daily
járművek támogatott finanszírozással*
Akár teljes körű karbantartási csomaggal!

4,30% éves kamattól

Elérhető járműveink:
Billenőplatós
Fix platós
Aludobozos
Furgon

*Az IVECO Capital által támogatott kamat. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, IVECO gyártmányú járművekre vonatkozik, a teljes vételár 2023.06.30-ig történő kifizetése esetén. Finanszírozási konstrukció: EURO alapú, nyílt/zárt végű pénzügyi lízing, minimális önerő a nettó eszközérték 10%-a, futamidő 36-48 hónapig, maradványérték 30%. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű casco biztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A finanszírozásra vonatkozó feltételeket, kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.huhonlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, az akció és a finanszírozás részleteiről az ECO-tech visiON Kft-től kaphat teljes körű tájékoztatást, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

IVECO S-Way, T-Way, X-Way
járművek támogatott finanszírozással*
Akár teljes körű karbantartási csomaggal!

3,80% éves kamattól

*Az IVECO Capital által támogatott kamat. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, IVECO gyártmányú járművekre vonatkozik, a teljes vételár 2023.06.30-ig történő kifizetése esetén. Finanszírozási konstrukció: EURO alapú, nyílt/zárt végű pénzügyi lízing, minimális önerő a nettó eszközérték 10%-a, futamidő 48-60 hónapig, maradványérték 20%-30% között.

A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű casco biztosítás fenntartását írja elő. A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A finanszírozásra vonatkozó feltételeket, kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.huhonlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, az akció és a finanszírozás részleteiről az ECO-tech visiON Kft-től kaphat teljes körű tájékoztatást, aki a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának közvetítőjeként jár el.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező