ETV Truck | Most érdemes IVECO S-WAY-t vásárolnia az EO-tech visiONTŐL az IVECO új hivatalos márkakereskedőjétől!
ETV Truck | Most érdemes IVECO S-WAY-t vásárolnia az EO-tech visiONTŐL az IVECO új hivatalos márkakereskedőjétől!

Most érdemes IVECO S-WAY-t vásárolnia az ECO-tech visiONTŐL, az IVECO új hivatalos márkakereskedőjétől!

Az S-WAY egy igazi nehézfiú, ami minden járművezető álma: vadonatúj vezetőfülkével, kiemelkedő üzemanyag-hatékonyságával, fejlett technológiájával és konnektivitásával garantálja, hogy a sofőr a legnagyobb kényelemben és biztonságban végezhesse munkáját. Ráadásul a kedvező üzemeltetési költségeknek köszönhetően abszolút versenyképes és rentábilis befektetés! Olvasson tovább!

Rövid szállítási határidővel elérhető nyergesvontatóink mellé 2022.06.01. és 2022.07.31. közötti szerződéskötés esetén 2 év teljes körű garanciát és karbantartást adunk*.

 

Hallott már 3XL csomagunkról? Ez az egyedi igényekhez igazított szerviz ajánlat az általunk kínált csomagok közül a legteljesebb. Lényegében magába foglalja a jármű valamennyi részegységére kiterjedő karbantartási munkálatokat a motortól kezdve a sebességváltón át egészen a kipufogórendszerig, és még sorolhatnánk. A végére hagytuk a legfontosabbat: 3XL csomagunkat szintén ajándékba adjuk, a készletünkre érkező IVECO S-WAY mellé!

Nem érdemes kihagynia a lehetőséget, keressen minket bizalommal, és élvezze a haszongépjárművek által nyújtható legmagasabb minőséget és vezetési élményt!

További szolgáltatások a csomagban:

  •    24 órás szerviz   
  •    24 órás kiszállás 
  •  24 órás vontatás
  •  akkumulátor
 

A teljes körű karbantartás, még a kopóalkatrészekre is kiterjed, szinte csak a gumizás, ablaktörlő lapát és a tankolás marad költségként!

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlatunk a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes. Konkrét ajánlatokról, feltételekről és az ajánlatunk pontos tartalmáról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén.           

Vegye fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva.