ETV Truck | IVECO S-Way most azonnal elérhető készletkisöprési akcióban 3 év garanciával!

IVECO S-Way most azonnal elérhető készletkisöprési akcióban 3 év garanciával!

 

Növelje fenntartható módon flottája hatékonyságát az IVECO prémium kategóriás nemzetközi felszereltségű nyergesvontatójával! Az S-Way modellek a megbízhatóság, kényelem és eredményesség új dimenzióját nyújtják, és most még vonzóbbá váltak a készletkisöprési akciónknak köszönhetően.

  • 3 év garancia
  • garantált visszavásárlás
  • haszongépjármű beszámítás
  • ingyen telematika 5 évre személyre szabott szakértői tanácsadással
  • kamattámogatott kedvező finanszírozás

Miért választják egyre többen az IVECO S-Way-t?

Az IVECO S-Way tervezése során a kényelem, a hatékonyság és a fenntarthatóság ötvözése volt a fő szempont. Az eredmény egy olyan nyergesvontató lett, amely nemcsak kiváló teljesítményt nyújt, hanem a vezetők és az üzemeltetők számára is rengeteg előnyt biztosít.

Az S-Way modell modern, áramvonalas kialakítása csökkenti a légellenállást, így akár 10%-os üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tesz. Az új xCursor13 motorcsalád garantálja a kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot, ami elengedhetetlen a hosszú távú fuvarozás során.

A járművek kiválóan alkalmasak belföldi és nemzetközi szállítmányozási feladatokra, és most azonnal elérhetők készletről, így nem kell hónapokat várnia az új nyergesvontatóra. Az S-Way modellekhez kínált 3 év garancia mellett biztos lehet benne, hogy a járművek megbízhatósága és alacsony fenntartási költségei hosszú távon garantáltak.

Testreszabott ajánlatok a vállalkozása számára

Az IVECO S-Way modellekhez korlátozott ideig egyedi ajánlatokat is biztosítunk, beleértve a garantált visszavásárlást és haszongépjármű beszámítást. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy régi járművét beszámíttassa, és kedvező feltételekkel jusson hozzá az új nyergesvontatóhoz.

Ezen felül az IVECO ETV 5 évre ingyenes telematikai szolgáltatást is kínál, amely személyre szabott szakértői tanácsadással egészül ki. Így mindig naprakész információkkal rendelkezhet a járművei állapotáról és teljesítményéről, ami hozzájárulhat a flottakezelés optimalizálásához és a költségek csökkentéséhez.

Ne hagyja ki a lehetőséget!

Az IVECO S-Way nyergesvontatók azonnal elérhetők készletről, így Ön gyorsan és egyszerűen bővítheti flottáját. A kamattámogatott kedvező finanszírozási konstrukciók pedig még elérhetőbbé teszik ezeket a prémium kategóriás járműveket.

Fedezze fel, hogyan teheti vállalkozását még hatékonyabbá és fenntarthatóbbá az új IVECO S-Way modellekkel. 

Kattintson ide, hogy megtudja, milyen előnyöket kínál az egyedülálló 3 év teljeskörű garancia!

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező