ETV Truck | Szerviz és alkatrészek

EREDETI IVECO Alkatrészek 

Ügyfeleinknek a legjobb minőségű eredeti IVECO alkatrészek teljes választékát biztosítjuk. Saját alkatrészraktárunknak köszönhetően akár azonnal javítani tudjuk a felmerülő hibákat, ha pedig nagy a baj, szervizautónkkal helyszíni segítséget is nyújtunk. Biztos és gyors logisztikai háttérrel, Magyarország teljes területén gyári és – igény esetén – gyárilag felújított alkatrészekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.A munkanapokon 15 óráig vagy 15:00-ig megrendelt alkatrészek másnap már a telephelyünkön átvehetőek, vagy a kívánt címre kiküldésre kerülnek.
Az IVECO eredeti alkatrészek termékkínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobb illeszkedést biztosítsuk a termék életciklusának minden egyes szakaszában. Termékkínálatunk három termékcsaládra oszlik, amelyeket 3 külön fejezetben ismertetünk.

ETV Truck | Szerviz és alkatrészek
Partnereink eredeti IVECO-alkatrészeket választhatnak, hogy járműveik hosszú távú és optimális működését biztosítsák. Az Eredeti alkatrészek, amelyekből járműveinket felépítjük. Mindig az eredeti alkatrészek vásárlását javasoljuk, hogy a mindennapi üzletmenethez és az úton nyújtott teljesítményhez prémium támogatást biztosítsunk, pont mint az első napon.
ETV Truck | Szerviz és alkatrészek
Az IVECO Reman folyamatosan dolgozik a fejlesztéseken, hogy egy lépéssel a versenytársak előtt járjon. Felújítási folyamatunk során az eredeti alkatrészeket megvizsgáljuk, felújítjuk és teszteljük az eredeti teljesítményspecifikációkhoz képest. Az összes folyamatunk szerves részét képező minőségbiztosításnak és az „újszerű” garanciának köszönhetően az ügyfelek bizalommal bízhatnak az IVECO Reman termékeiben. Az eredeti termékkínálatunkhoz hasonló minőséget élvezhetnek, elérhetőbb áron. Végül, de nem utolsó sorban, ha az IVECO Reman alkatrészeket választja, egy lépést tesz a környezet megóvásáért a legkörnyezetbarátabb termékválasztékkal.

IVECO Reman

ETV Truck | Szerviz és alkatrészek

Az IVECO által teljes mértékben márkázott, tanúsított és szállított, egyre bővülő NEXPRO termékcsalád a költséghatékony alkatrészek széles választékát kínálja, kifejezetten a régebbi modellek tulajdonosai számára, akiknek az IVECO szakértelmének köszönhetően garantált üzemidőre van szükségük. A NEXPRO alkatrészek kedvező ára a kissé módosított kialakításnak, az anyagoknak és a változatok csökkentett számának köszönhető, ami lehetővé teszi a gyártó számára a költségek csökkentését és ennek a megtakarításnak az ügyfélre való átruházását, a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Végül, a NEXPRO by IVECO kínálja:
✔︎ A legjobb ár-érték arányt a régebbi járművek IVECO alkatrészeihez. 
✔︎ Hitelesített alkatrészek, amelyek garantálják IVECO járműve megbízhatóságát.
✔︎ Ugyanaz a garancia, mint az IVECO eredeti alkatrészekre.
A fent említett termékek mindegyike az IVECO által hitelesített IVECO eredeti alkatrész. Az IVECO által engedélyezett kereskedőktől és szervizektől vásárolt eredeti IVECO alkatrészek az egyetlen módja annak, hogy Ön megbizonyosodjon a termék eredetiségéről.

IVECO NEXPRO

Szervizállomás

Szerviztechnikusaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az IVECO járművek javításában, és folyamatos képzésük biztosítja, hogy tudásuk a legújabb modellkínálatnak megfelelően naprakész legyen.

Szolgáltatásaink:
✔︎ Hibaelhárítás, diagnosztika gyári műszerekkel.
✔︎ Kis- és nagy haszongépjárművek teljes körű javítása és karbantartása gyári technológiával 
✔︎ Karosszériajavítás – tehergépkocsik és pótkocsik ütközéses javítása teljes körű biztosítási fedezettel

ETV Truck | Szerviz és alkatrészek

MÉG TÖBB HOZZÁADOTT ÉRTÉKET ADUNK AZ IVECÓJÁNAK

Tegye még izgalmasabbá és egyedibbé a munka és a vezetés élményét a kifejezetten az Ön járművéhez tervezett termékek teljes választékával.
Növelje járműve sokoldalúságát a lehetőségek széles választékával, vagy növelje jövedelmezőségét üzemanyag-takarékos aerodinamikai megoldásokkal.
Aktív és passzív kiegészítő biztonsági rendszerek segítenek abban, hogy jobban megvédje járművét, míg a hi-tech kiegészítők valóban a jövőt hozzák a fedélzetre.
Fokozza a kapcsolódást GPS-helymeghatározóval vagy teljes multimédiás rendszerrel. 
Növelje a fedélzeti kényelmet a tartozékok széles választékával, hogy a lehető legkellemesebbé tegye az életét.

IVECO ON
DAILY

IVECO ON
WAY RANGE