Rólunk

Az ECO-tech visiON Kft. az IVECO hivatalos márkaképviselete Magyarországon.

Egy felkészült, szakértő partner a szállítás világában a vállalkozások kiszolgálására a megfelelő új vagy használt jármű kiválasztásától a szakszerű karbantartáson át a teljeskörű szolgáltatás csomagokig. Elkötelezett csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalatra építve áll a fenntartható jövő új kihívásai elé. Ehhez a munkához az Iveco-t választottuk társunknak mert mindannyian hiszünk a modern, rugalmas termékkínálatban, megbízható és hosszútávú partnerségben.
Itt találkozhattál velünk a médiában
ETV Truck | Rólunk

Teljeskörű szolgáltatás, maximális szakértelem

A gépjármű-értékesítéstől (új és használt járművek egyaránt) kezdve a felépítménygyártáson és értékesítésén keresztül a gyári alkatrészek forgalmazásán át a szervizelésig, karbantartásig, személyre szabott szolgáltatásokkal, finanszírozási lehetőségekkel egészen a tartós bérlet csomagokig mindenben partnereink rendelkezésére állunk. Emellett a munkafolyamatok optimalizálásában is állandó segítséget nyújtunk partnereinknek korszerű és hálózatba kapcsolható járműveink által.

Miért az IVECO?

Mert szívügyünk a Föld! Az Iveco élen jár a környezettudatos újításokban, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk az iparággal járó környezeti hatásokat és az ökológiai lábnyomunkat a gazdaságos üzemeltetés fenntartása mellett.

Csapatunk

Fontos számunkra a szakértelem, így csapatunk kiválasztásánál és felépítésénél elsődleges szempont volt a szakmai tudás és az IVECO és az iparág ismerete és szeretete. Elkötelezettek vagyunk a magasszíntű és szakmai ügyfélkiszolgálás mellett. Számunkra az Ügyfél az első!

Cégünkben az értékrendünk

  • ECOlogy: innovatív, a környezettudatos, fenntartható növekedés támogatása modern megoldásokkal
  • ECOnomy: Partnereink pénzügyi és szakmai céljainak támogatása.
  • TECH: A piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő technológiai eszközök és szolgáltatások képviselete, nyújtása.
  • VISION: Célunk egy modern vállalkozás felépítése, mely agilisan, a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgálja ki Partnereit.

Megálmodóink

A projektet olyan szakemberek indították útjára, akik a maguk területén hosszú évtizedek óta jelentőset alkottak a haszongépjárművek piacán, maradandó teljesítményt mutattak fel akár saját vállalkozások sikeres vezetésével akár szakmai felkészültségükkel. A szakma szinte minden területéről szerzett tudással egy olyan alapot teremtettek, amely biztosítja az ECO-ech VisiON sikerét.

Gelbmann Ferenc

Több mint 30 éve alapította a Gelbmann Kft.-t azzal a céllal, hogy megbízható és korszerű megoldású szolgáltatást tudjanak nyújtani a megrendelői számára. A logisztikán és a szállítmányozáson belül is a szaktudást és az elhivatottságot tartják elsődlegesnek. Pontosan tudják, hogy ezen a területen mire van szüksége egy fuvarozónak, és meggyőződésük, hogy az IVECO-val sikeresen lehet együttműködni.

Molnár Tamás

Különböző nemzetközi pozíciókban és az IVECO magyar vállalatainak vezetésében szerzett szakmai tapasztalatokat a járműgyártás, értékesítés és szolgáltatások minden területéről. Elsődleges célja, hogy ezt a tudást és tapasztalatot, valamint az IVECO márka szeretetét még szélesebb körben megismertesse, átadja a kollégáknak, partnereknek egy sikeres vállalat irányításán keresztül.

Soós Tibor

A Zenit-Auto Rent Kft. az egyik legdinamikusabban bővülő tartós bérbeadással foglalkozó vállalat Magyarországon. Vezetőségéről és egyben teljes csapatáról elmondható, hogy a mai, modern világban az elhivatottságot szem előtt tartó cégek nyújtanak megnyugtató, megbízható szolgáltatásokat az ügyfeleik számára. Ehhez a lehető legjobb, kulcsrakész megoldásokat biztosítják az ügyfeleik számára. A fenti törekvéseket támogató célorientált szemléletmód miatt is csatlakoztak az IVECO csapatához!

Téglás Tamás

Az Eurowind és Steel-Truck Kft. cégcsoport egyik vezetőjeként csatlakozott az ECO-tech VisiON Kft. csapatához. Az általa vezetett felépítménygyártó cég hosszú évek óta dolgozik IVECO gyártmányú alvázakkal. Elkötelezettek a pontosan megtervezett járművek iránt, az ügyfelek szakmai támogatásában és a magas minőségben. A felépítménygyártás dinamikusan változó szabályozási környezetében állandó iránymutatást és támogatást nyújtanak a partnereik részére.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező