Rólunk

Az ECO-tech VisiON Kft. az IVECO hivatalos viszonteladó partnere Magyarországon.

Egy felkészült, szakértő partner a szállítás világában a vállalkozások kiszolgálására a megfelelő új vagy használt jármű kiválasztásától a szakszerű karbantartáson át a teljeskörű szolgáltatás csomagokig. Elkötelezett csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalatra építve áll a fenntartható jövő új kihívásai elé. Ehhez a munkához az Iveco-t választottuk társunknak mert mindannyian hiszünk a modern, rugalmas termékkínálatban, megbízható és hosszútávú partnerségben.

Teljeskörű szolgáltatás, maximális szakértelem

A gépjármű-értékesítéstől (új és használt járművek egyaránt) kezdve a felépítménygyártáson és értékesítésén keresztül a gyári alkatrészek forgalmazásán át a szervizelésig, karbantartásig, személyre szabott szolgáltatásokkal, finanszírozási lehetőségekkel egészen a tartós bérlet csomagokig mindenben partnereink rendelkezésére állunk. Emellett a munkafolyamatok optimalizálásában is állandó segítséget nyújtunk partnereinknek korszerű és hálózatba kapcsolható járműveink által.

Miért az IVECO?

Mert szívügyünk a Föld! Az Iveco élen jár a környezettudatos újításokban, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk az iparággal járó környezeti hatásokat és az ökológiai lábnyomunkat a gazdaságos üzemeltetés fenntartása mellett.

Csapatunk

Fontos számunkra a szakértelem, így csapatunk kiválasztásánál és felépítésénél elsődleges szempont volt a szakmai tudás és az IVECO és az iparág ismerete és szeretete. Elkötelezettek vagyunk a magasszíntű és szakmai ügyfélkiszolgálás mellett. Számunkra az Ügyfél az első!

Cégünkben az értékrendünk

  • ECOlogy: innovatív, a környezettudatos, fenntartható növekedés támogatása modern megoldásokkal
  • ECOnomy: Partnereink pénzügyi és szakmai céljainak támogatása.
  • TECH: A piacon elérhető legmagasabb színvonalat képviselő technológiai eszközök és szolgáltatások képviselete, nyújtása.
  • VISION: Célunk egy modern vállalkozás felépítése, mely agilisan, a lehető legmagasabb hozzáadott értékkel szolgálja ki Partnereit.

Megálmodóink

A projektet olyan szakemberek indították útjára, akik a maguk területén hosszú évtizedek óta jelentőset alkottak a haszongépjárművek piacán, maradandó teljesítményt mutattak fel akár saját vállalkozások sikeres vezetésével akár szakmai felkészültségükkel. A szakma szinte minden területéről szerzett tudással egy olyan alapot teremtettek, amely biztosítja az ECO-ech VisiON sikerét.

Gelbmann Ferenc

Több mint 30 éve alapította a Gelbmann Kft.-t azzal a céllal, hogy megbízható és korszerű megoldású szolgáltatást tudjanak nyújtani a megrendelői számára. A logisztikán és a szállítmányozáson belül is a szaktudást és az elhivatottságot tartják elsődlegesnek. Pontosan tudják, hogy ezen a területen mire van szüksége egy fuvarozónak, és meggyőződésük, hogy az IVECO-val sikeresen lehet együttműködni.

Molnár Tamás

Különböző nemzetközi pozíciókban és az IVECO magyar vállalatainak vezetésében szerzett szakmai tapasztalatokat a járműgyártás, értékesítés és szolgáltatások minden területéről. Elsődleges célja, hogy ezt a tudást és tapasztalatot, valamint az IVECO márka szeretetét még szélesebb körben megismertesse, átadja a kollégáknak, partnereknek egy sikeres vállalat irányításán keresztül.

Soós Tibor

A Zenit-Auto Rent Kft. az egyik legdinamikusabban bővülő tartós bérbeadással foglalkozó vállalat Magyarországon. Vezetőségéről és egyben teljes csapatáról elmondható, hogy a mai, modern világban az elhivatottságot szem előtt tartó cégek nyújtanak megnyugtató, megbízható szolgáltatásokat az ügyfeleik számára. Ehhez a lehető legjobb, kulcsrakész megoldásokat biztosítják az ügyfeleik számára. A fenti törekvéseket támogató célorientált szemléletmód miatt is csatlakoztak az IVECO csapatához!

Téglás Tamás

Az Eurowind és Steel-Truck Kft. cégcsoport egyik vezetőjeként csatlakozott az ECO-tech VisiON Kft. csapatához. Az általa vezetett felépítménygyártó cég hosszú évek óta dolgozik IVECO gyártmányú alvázakkal. Elkötelezettek a pontosan megtervezett járművek iránt, az ügyfelek szakmai támogatásában és a magas minőségben. A felépítménygyártás dinamikusan változó szabályozási környezetében állandó iránymutatást és támogatást nyújtanak a partnereik részére.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező