Környezetkímélő munkásszállításban gondolkodik a LEGO és a RÉVÉSZ GROUP

 

ETV Truck | Környezetkímélő munkásszállításban gondolkodik a LEGO és a RÉVÉSZ GROUP

Környezetkímélő munkásszállításban gondolkodik a LEGO és a RÉVÉSZ GROUP

A RÉVÉSZ GROUP közel két héten át tesztelte az IVECO BUS sűrített földgáz (CNG) üzemű, normál padlómagasságú Crossway Natural Power autóbuszát, a nyíregyházi LEGO gyár munkásszállítási feladataiban. A környezetbarát jármű kulcsait a gyártó magyarországi képviseletét ellátó ECO-tech visiON Kft. részéről Lukács Gyula autóbuszüzletág-vezető adta át a RÉVÉSZ GROUP cégvezetőjének. 

A tesztüzem jó alkalmat biztosított a LEGO és a RÉVÉSZ GROUP szakembereinek a környezetkímélő technikával kapcsolatos tapasztalatszerzésre, mivel nem titkolt szándékuk a környezetkímélő munkásszállítás bevezetése Magyarországon, nagyhatótávú, kényelmes, helyközi autóbuszokkal.

A Crossway Natural Power különösen jó teljesítményt nyújt a csökkentett károsanyag-kibocsátás és a zajszennyezés tekintetében. A földgáz használata révén a finomrészecskék kibocsátási szintje majdnem nullára, a nitrogén-oxid-kibocsátás pedig kevesebb mint kétharmadára csökken, eközben a zajszint szintén a felére csökken, így a jármű üzemeltetése kiemelkedően kevés zajjal jár a vezető, az utasok és a járókelők szempontjából is.

A 12 méter hosszú, normál padlómagasságú Crossway Natural Power Pro tesztbusz 53+1+1 személy befogadására alkalmas, turista kialakítású belső térrel, dönthető, szélesíthető ülésekkel, USB csatlakozóval, multimédiával fogadta a LEGO gyár dolgozóit. A jármű mozgatásáról automata váltó és a 360 lóerős (265 kW), akár biometánnal is üzemeltethető Iveco Cursor9 erőforrás gondoskodott, amely rendkívül tiszta és csendes működést biztosított, takarékos üzemanyag fogyasztása és nagy hatótávja (900 km) lenyűgözte a jelenleg is IVECO BUS flottát használó RÉVÉSZ GROUP vezetőit.

Comments are disabled.