Autómosó Szigetszentmiklóson

ECO-tech VisiON autómosó és kamionmosó Szigetszentmiklóson

Ha kívül-belül tiszta járműről álmodik, legyen az személyautó vagy kamion, ne keressen tovább! Négy csomagunk és számos extra szolgáltatásunk gondoskodik erről!

Miért vinné máshová kamionját, furgonját, személygépjárművét vagy kis- és nagy buszát mosásra, külső-belső tisztításra, amikor ezt már nálunk is megteheti? Kollégáink több mint 20 év szakmai tapasztalattal, elsőosztályú szolgáltatásokkal, minőségi anyagokkal várják Önt és autóját! Jól hangzik? Olvasson tovább, és ismerje meg 4 autómosó és kamionmosó csomagunkat!

Tisztaság csomag

A Tisztaság csomag – ahogy a neve is mutatja – kívül belül tisztára varázsolja személyautóját, furgonját, kis- és nagy buszát, kamionját vagy médium kategóriájú járművét: külső mosás, ablaktisztítás, gumiápolás, porszívózás, belső ablaktisztítás és a belső műanyagok törlése képezi a csomag tartalmát.

Ragyogás csomag

Kizárólag személyautók számára elérhető Ragyogás csomagunk a tisztaság csomagban megtalálható szolgáltatásokon felül gumi- és felniápolást, külső műanyagápolást is tartalmaz.

Prémium csomag

A szintén személyautókra szakosodott Prémium csomag az eddigiekhez képest még tovább merészkedik: a Tisztaság és Ragyogás csomag szolgáltatásai mellett külső bogároldást és gyöngyviaszt is tartalmaz!

EXPRESS vagy ECO csomag

Ha nincs idő nagytakarításra, hanem csak egy gyors tisztításra van szüksége, akkor ez az Ön csomagja! Külső mosást, ablaktisztítást, gumi- és felniápolást, valamint bogároldást tartalmaz. Ez a személyautók, furgonok, kis- és nagy buszok, kamionok és médium kategóriájú járművek számára kínált csomag.

És hogy mindez mennyibe kerül? Kattintson árlistánkért!

Valami másra van szüksége? Autómosónkban az alábbi extra szolgáltatások szintén igénybevehetőek nálunk:

  • polírozás
  • kárpittisztítás
  • lámpa polírozás
  • motor kozmetika
  • alvázmosás
  • belső raktér fertőtlenítése (kamion)

Ha többet szeretne megtudni szigetszentmiklósi kamionmosó illetve autómosó szolgáltatásainkról, érdeklődjön az alábbi telefonszámon: +36 30 860 7933

Miért válaszd az ECO-tech VisiON autómosó és kamionmosó szolgáltatását?

Az ECO-tech VisiON autómosó és kamionmosó egy kiváló választás, ha Szigetszentmiklóson vagy a környéken keres egy megbízható és professzionális mosóhelyet. A mosó széles körű szolgáltatásokat kínál versenyképes áron, és a vásárlók zöme elégedett a szolgáltatással. Dicsérik a mosó gyorsaságát, hatékonyságát és a munkatársak professzionalizmusát.