Az ECO-TECH VISION KFT. AZ IVECO HIVATALOS MÁRKAKÉPVISELETE MAGYARORSZÁGON, nagy örömmel veszünk részt a logisztikai és fuvarozási szektor környezettudatos átalakításában.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a gázüzemű közlekedés és ezen belül az LNG-vel, mint üzemanyaggal üzemeltetett tehergépjárművek magyarországi használatának lehetősége, amikor is Magyarországon a SHELL nemzetközi kúthálózatához csatlakozva átadásra került Szigetszentmiklóson a telephelyünkhöz közel az LNG üzemanyag kiszolgáló töltőállomás, biztosítva partnereink számára az ellátást és az üzemanyaghoz való hozzáférést időben és földrajzilag korlátlanul.

Ezzel az eseménnyel megnyílt számunkra és partnereink számára a lehetőség, hogy nagy darabszámban helyezzünk forgalomba LNG-vel üzemeltetett nehéz tehergépjárműveket, melyek használata amellett, hogy lényegesen környezet kímélőbb a dízel járművekkel szemben, még gazdaságosabb is az elérhető aktuális LNG üzemanyag árak mellett.

Az Iveco által nagy sorozatban gyártott LNG nyergesvontatók szerte Európában teljesítenek millió és millió kilométereket a felhasználók megelégedésére, azon fuvarozó cégek, amelyek elkezdik használni ezt a megoldást, rövid időn belül már a teljes flottájuk cseréjében gondolkodnak. Ezt kívánjuk magunk is népszerűsíteni itt Magyarországon. Hosszú tervezés és a fejlesztések után végre nemcsak a járműveket tudjuk kínálni, de az üzemeltetéséhez szükséges összes feltételt, a hosszú távú, biztonságos üzemeltetést, amely az előnyös teljes birtoklási költség mellett extra profitot tud termelni a partnereink számára.

Szívügyünk a magyar vállalko­zások támogatása gazdaságos és környezettudatos megoldásokkal. Az IVECO élen jár az áruszállítás dekarbonizációja felé vezető úton, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimali­záljuk az iparággal járó környezeti hatásokat és az ökológiai lábnyo­munkat a nyereséges üzemeltetés fenntartása mellett.

Fenntarthatóság vagy gazdaságos üzemeltetés? Ebben a kérdésben nem kell többé választanunk, az LNG (földgáz vagy biogáz) a legkisebb környezetterhelésű és a legmegbízhatóbb választás a hosszútávú áruszállítás terén a ma elérhető technológiák közül. Kiforrott gyártási technológia és hosszú évek üzemeltetési tapasztalata szól mellette, és egyértelműen az Iveco megoldása a piacvezető ezen a téren.

Néhány fontos paraméter, mely a használata mellett szól:

  • eszközönként évente 20 tonna CO2 megtakarítás és 90%-kal kevesebb NO2 kibocsátás érhető el a dízel járművekhez képest
  • autópályadíj mentesség bizonyos országokban, alacsony zajterhelés, tiltott zónákba való behajtás engedélyezett a nagyvárosokban
  • akár 1600 km hatótávolság elérhető
  • Ilyen járművel rendelkező flották egyértelmű előnyt élveznek a fuvarfeladatok elnyerésekor olyan tenderek esetében, ahol a pályáztató a teljes folyamatát karbonsemlegessé kívánja alakítani
  • a fenti ügyleteknél a szokásosnál hosszabb szerződések kötése lehetséges

A partnerségi viszony ezekben az esetekben kiemelkedően fontos, nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzetközi piacokon is méltán híres Waberer’s-el, G.E.B.E Kft.-vel és a BETA-Trans Plusz Kft.-vel is együttműködésre léptünk a járművek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások tesztelésére.

A kétéves születésnapját ünneplő ECO-tech visiON Kft. 2021 óta az IVECO márkát képviseli Magyarországon és az IVECO termékek teljes palettáját forgalmazza magas színvonalon, országos szerviz- és értékesítési partnerhálózatán, valamint szigetszentmiklósi központján keresztül. Az első évet rendkívül sikeres üzleti eredménnyel zártuk ügyfeleink elégedettségének és az IVECO márka piaci részesedésének növelése mellett.

Két évvel ezelőtt, amikor belevágtunk a nagy kalandba, egy cél lebegett a szemünk előtt: arra a polcra helyezni az IVECO-t Magyarországon, ahová való és nem ott tartani ahol akkor volt. Köszönhetően az ügyfelek nyitottságának, bizalmának, a csapatunk és a partnereink lendületének, úgy érzem, az ezen rövid idő alatt elért sikerek, referenciák, a piaci részesedések növelése mindegyik kategóriában alátámasztják törekvéseinket.

Az „ÚJ UTAKON AZ ECO-TECH VISIONNEL” mottónk egyet jelent a „jó” úttal az IVECO, az ügyfeleink, és a partnereink számára is.

Te tettél már lépéseket azért, hogy az áruid minél kisebb környezeti teherrel érhessenek célba?

További információkért keress meg minket személyesen az irodánkban vagy az online téren keresztül.

No comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.