ETV Truck | Az ECO-TECH VISION KFT. AZ IVECO HIVATALOS MÁRKAKÉPVISELETE MAGYARORSZÁGON

Az ECO-TECH VISION KFT. AZ IVECO HIVATALOS MÁRKAKÉPVISELETE MAGYARORSZÁGON, nagy örömmel veszünk részt a logisztikai és fuvarozási szektor környezettudatos átalakításában.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a gázüzemű közlekedés és ezen belül az LNG-vel, mint üzemanyaggal üzemeltetett tehergépjárművek magyarországi használatának lehetősége, amikor is Magyarországon a SHELL nemzetközi kúthálózatához csatlakozva átadásra került Szigetszentmiklóson a telephelyünkhöz közel az LNG üzemanyag kiszolgáló töltőállomás, biztosítva partnereink számára az ellátást és az üzemanyaghoz való hozzáférést időben és földrajzilag korlátlanul.

Ezzel az eseménnyel megnyílt számunkra és partnereink számára a lehetőség, hogy nagy darabszámban helyezzünk forgalomba LNG-vel üzemeltetett nehéz tehergépjárműveket, melyek használata amellett, hogy lényegesen környezet kímélőbb a dízel járművekkel szemben, még gazdaságosabb is az elérhető aktuális LNG üzemanyag árak mellett.

Az Iveco által nagy sorozatban gyártott LNG nyergesvontatók szerte Európában teljesítenek millió és millió kilométereket a felhasználók megelégedésére, azon fuvarozó cégek, amelyek elkezdik használni ezt a megoldást, rövid időn belül már a teljes flottájuk cseréjében gondolkodnak. Ezt kívánjuk magunk is népszerűsíteni itt Magyarországon. Hosszú tervezés és a fejlesztések után végre nemcsak a járműveket tudjuk kínálni, de az üzemeltetéséhez szükséges összes feltételt, a hosszú távú, biztonságos üzemeltetést, amely az előnyös teljes birtoklási költség mellett extra profitot tud termelni a partnereink számára.

Szívügyünk a magyar vállalko­zások támogatása gazdaságos és környezettudatos megoldásokkal. Az IVECO élen jár az áruszállítás dekarbonizációja felé vezető úton, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minimali­záljuk az iparággal járó környezeti hatásokat és az ökológiai lábnyo­munkat a nyereséges üzemeltetés fenntartása mellett.

Fenntarthatóság vagy gazdaságos üzemeltetés? Ebben a kérdésben nem kell többé választanunk, az LNG (földgáz vagy biogáz) a legkisebb környezetterhelésű és a legmegbízhatóbb választás a hosszútávú áruszállítás terén a ma elérhető technológiák közül. Kiforrott gyártási technológia és hosszú évek üzemeltetési tapasztalata szól mellette, és egyértelműen az Iveco megoldása a piacvezető ezen a téren.

Néhány fontos paraméter, mely a használata mellett szól:

  • eszközönként évente 20 tonna CO2 megtakarítás és 90%-kal kevesebb NO2 kibocsátás érhető el a dízel járművekhez képest
  • autópályadíj mentesség bizonyos országokban, alacsony zajterhelés, tiltott zónákba való behajtás engedélyezett a nagyvárosokban
  • akár 1600 km hatótávolság elérhető
  • Ilyen járművel rendelkező flották egyértelmű előnyt élveznek a fuvarfeladatok elnyerésekor olyan tenderek esetében, ahol a pályáztató a teljes folyamatát karbonsemlegessé kívánja alakítani
  • a fenti ügyleteknél a szokásosnál hosszabb szerződések kötése lehetséges

A partnerségi viszony ezekben az esetekben kiemelkedően fontos, nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzetközi piacokon is méltán híres Waberer’s-el, G.E.B.E Kft.-vel és a BETA-Trans Plusz Kft.-vel is együttműködésre léptünk a járművek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások tesztelésére.

A kétéves születésnapját ünneplő ECO-tech visiON Kft. 2021 óta az IVECO márkát képviseli Magyarországon és az IVECO termékek teljes palettáját forgalmazza magas színvonalon, országos szerviz- és értékesítési partnerhálózatán, valamint szigetszentmiklósi központján keresztül. Az első évet rendkívül sikeres üzleti eredménnyel zártuk ügyfeleink elégedettségének és az IVECO márka piaci részesedésének növelése mellett.

Két évvel ezelőtt, amikor belevágtunk a nagy kalandba, egy cél lebegett a szemünk előtt: arra a polcra helyezni az IVECO-t Magyarországon, ahová való és nem ott tartani ahol akkor volt. Köszönhetően az ügyfelek nyitottságának, bizalmának, a csapatunk és a partnereink lendületének, úgy érzem, az ezen rövid idő alatt elért sikerek, referenciák, a piaci részesedések növelése mindegyik kategóriában alátámasztják törekvéseinket.

Az „ÚJ UTAKON AZ ECO-TECH VISIONNEL” mottónk egyet jelent a „jó” úttal az IVECO, az ügyfeleink, és a partnereink számára is.

Te tettél már lépéseket azért, hogy az áruid minél kisebb környezeti teherrel érhessenek célba?

További információkért keress meg minket személyesen az irodánkban vagy az online téren keresztül.