ETV Truck | Az IVECO két IVECO S-Wayt biztosít a Scuderia Ferrari számára


Az IVECO két IVECO S-Wayt biztosít a Scuderia Ferrari számára

A két IVECO S-Way teherautó a Scuderia Ferrari számára biztosított IVECO járművek flottájához csatlakozik. Feladatuk a Forma-1-es csapat autóinak és felszerelésének szállítása lesz a világbajnoki versenypályákra.

Torino, 2023. április 20.

Április 20-án a Ferrari ikonikus pályáján, Fioranóban tartott ünnepségen az IVECO Scuderia Ferrari hivatalos partnereként és a Ferrari Challenge Europe hivatalos szponzoraként két IVECO S-Way teherautót adott át Luca Sra, az Iveco csoport teherautó üzletágának elnöke és Laurent Mekies, a Scuderia Ferrari versenyigazgatója és a pályaterület vezetője jelenlétében.

Luca Sra, az Iveco csoport tehergépkocsi üzletágának elnöke így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy márkánk a sportvilág egy ekkora legendájával köthet együttműködést. Immár 20 éve dolgozunk együtt a Ferrarival, amely nagy teljesítményű és megbízható járműveinkre bízta legfontosabb eszközeinek logisztikáját és kezelését. Hasonló értékek és ambíciók, a legmagasabb szintű teljesítményhez szükséges szenvedély és versenyszellem jellemez bennünket. A Scuderia Ferrarihoz hasonlóan minket is a kiválóságra való törekvés harcos szenvedélye hajt, folyamatosan feszegetjük a lehetőségeink határait, hogy napról napra magasabbra helyezzük a lécet a teljesítményünkben, mindig a csúcsra törekedve.”

A két IVECO S-Way teherautó a Forma-1-es csapatok járműveire jellemző exkluzív árnyalatú, különleges festéssel bővíti a Scuderia Ferrari IVECO-flottáját, ami a Forma-1-es autókat és felszereléseket szállítja a világbajnoki versenypályákra.

Az IVECO S-Way tehergépkocsi fejlesztésekor arra törekedtek, hogy a vezetőre, a fenntarthatóságra és az új, csatlakoztathatóságot lehetővé tevő, személyre szabott szolgáltatások fejlett szintjére összpontosító funkciók és szolgáltatások teljes csomagját nyújtsa. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy javítsák a járművezető mindennapjait a fedélzeten. Az IVECO S-Way új motorválasztékával, fejlett technológiáival, kiemelkedő aerodinamikai teljesítményével, valamint innovatív és személyre szabott szolgáltatásaival új szintre emeli az üzemanyag-hatékonyságot. Az IVECO S-Way egy 100%-ban hálózatra kapcsolt tehergépjármű, amely új korszakot nyit a flottakezelés és a fedélzeti élet terén, valamint a jármű üzemidejének és üzemanyag-hatékonyságának optimalizálásával támogatja a logisztikai üzemeltetőket és a flottakezelőket.

A Scuderia Ferrarinak szállított IVECO S-Way teherautók alacsony vontatók, amelyek tökéletesen illeszkednek a maranellói csapat motorhome-jaihoz. 570 lóerős Cursor 13 motorral, 12 fokozatú HI-TRONIX automatizált sebességváltóval és teljesen automatikus felfüggesztéssel felszereltek. Fejlett Infotainment rendszerrel rendelkeznek, műholdas navigációval, IVECO Driver Pal és 4G csatlakozási boxszal.

ECO-tech visiON Kft.

Az ECO-tech visiON Kft. 2021 óta az IVECO márkát képviseli Magyarországon és az IVECO termékek teljes palettáját forgalmazza magas színvonalon, országos szerviz- és értékesítési partnerhálózatán, valamint szigetszentmiklósi központján keresztül. “Az első évet rendkívül sikeres üzleti eredménnyel zártuk ügyfeleink elégedettségének növelése mellett.” –  Molnár Tamás ügyvezető igazgató

További infromáció az ETV IVECO-ról: ETV Truck – Hivatalos IVECO márkaképviselet Magyarországon (etv-truck.hu)

ETV Truck – IVECO | LinkedIn

ETV Truck – IVECO | Szigetszentmiklós | Facebook

ETV Truck – IVECO – YouTube

IVECO

Az IVECO az Iveco Group N.V. (MI: IVG) márkája. Az IVECO könnyű, közepes és nehéz haszongépjárművek, terepjáró teherautók, valamint terepjáró küldetésekre szánt járművek széles választékát tervezi, gyártja és forgalmazza. A márka széles termékpalettájához tartozik a Daily, amely a 3,3-7,2 tonnás szegmenst fedi le, az Eurocargo 6-19 tonnás kategóriában, valamint a 16 tonna feletti nehéz szegmensben az IVECO WAY termékcsalád a közúti IVECO S-WAY-jel, a terepjáró IVECO T-WAY-jel és a könnyű terepfeladatokra szánt IVECO X-WAY-jel. Ezen kívül az IVECO Astra márka terepjáró teherautókat, merev és csuklós dömpereket, valamint speciális járműveket gyárt.

Az IVECO világszerte közel 21 000 alkalmazottat foglalkoztat. Európában, Ázsiában, Afrikában, Óceániában és Latin-Amerikában 7 országban található gyártóüzemeket üzemeltet, ahol a legmodernebb fejlett technológiákat alkalmazó járműveket gyárt. Több mint 160 országban 4200 értékesítési és szervizpont garantálja a műszaki támogatást, bárhol is dolgozik egy IVECO jármű.

További információ az IVECO-ról: www.iveco.com

ETV Truck | Az IVECO két IVECO S-Wayt biztosít a Scuderia Ferrari számára