Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

 

Az új IVECO S-Way MY24 lenyűgözte a rangos zsűrit dinamikus külső fejlesztéseivel és ergonomikus belső kialakításával, amelyek a vezetőt tartják a középpontban

Torino, 2024. március 5

Az IVECO S-Way MY24 elnyerte a hőn áhított iF DESIGN AWARD 2024-et a rendkívül színvonalas Termék Design verseny Autók/Járművek kategóriájában.

ETV Truck | Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

Az iF International Forum Design GmbH-t 1953-ban alapították Németországban, így a világ legrégebbi független tervező szervezete. A világ egyik legnagyobb és legjelentősebb tervezési versenyének otthont adva, díjainak célja a design és az innováció kiválóságának jutalmazása minden tudományágban.

A 132 nemzetközi dizájnszakértőből álló független zsűri az IVECO S-Way-t választotta a győztesnek, miután 72 ország több mint 11 000 pályaművével versenyzett, ezek mindegyike abban reménykedett, hogy megkapják ezt a rangos minőségi elismerést.

Az újratervezett külső dizájn és a vadonatúj belső műszerfal a díjnyertes IVECO S-Way projekt fókuszpontjai, amelyet az IVECO vezetői élményre való erős összpontosítása nyomán terveztek és fejlesztettek.

A külső hűtőrács, amely a zászlóshajó teherautó azonnal felismerhető prémium jellemzője, több elemből áll, amelyek a testreszabási lehetőségek széles skáláját teszik lehetővé. Az új IVECO logó mellett – krómozott vagy szürkemetál matt színben – maga a hűtőrács nyolc különböző stílusban és színben rendelhető, beleértve a fényes felületeket, a metál elemeket vagy akár a karosszériaszínt is.

ETV Truck | Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

A vadonatúj, testreszabható műszerfal egy mélyreható UX-kutatás eredményeként született, és három szegmensre oszlik, amelyeket anyagok és színek különböztetnek meg. A csúcstechnológiás és professzionális vezetési zóna maximalizálja a vezetés élményét, a barátságos és gördülékenyen megtervezett utastér körbeöleli az utasokat társalgószerű hatással, míg a további központi tárolóhely a praktikusságot növeli.

A jelentős belső fejlesztések közé tartozik a lenyűgöző „autószerű” ergonómia a jobb üléspozíció bevezetésével, a kisebb, függőlegesebb kormánykerék és a sokkal szélesebb kormányállítás.

ETV Truck | Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

Az új S-Way, a MY24 IVECO Way közúti család hosszútávú szállítás vezetője, nemcsak szemet gyönyörködtető dizájnnal büszkélkedhet, hanem olyan új fejlett funkciókkal is büszkélkedhet, mint az erős és hatékony új xCursor 13 motor, javított aerodinamika, modern GPS prediktív vezetés és még nagyobb kényelem. Az új funkciókat és szolgáltatásokat úgy fejlesztették ki, hogy javítsák a termelékenységet, és kényelmesebbé, biztonságosabbá, összekapcsoltabbá tegyék a sofőr életét a fedélzeten, mindezeknek köszönhetően napjanikban az IVECO Way család az egyik leghatékonyabb.

 

ETV Truck | Az IVECO S-Way elnyerte az áhított iF DESIGN AWARD 2024 díjat

Marco Armigliato, az Iveco Csoport ipari formatervezési részlegének vezetője így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az új IVECO S-Way elnyerte az iF DESIGN AWARD díjat. Úgy érezzük, hogy ez a teherautó a leglenyűgözőbb IVECO S-Way a modell történetében, amely ötvözi az erős esztétikát a lenyűgöző ergonómiával. A minden eddiginél több testreszabási lehetőségnek köszönhetően az ügyfelek saját személyiségüket olthatják bele ebbe a nagy teljesítményű járműbe.”

 

IVECO

Az IVECO az Iveco Group N.V. (EXM: IVG) márkája, amely könnyű, közepes és nehéz haszongépjárművek, terepjáró teherautók és bármilyen karosszériatípusra alkalmas járművek széles választékát tervezi, gyártja és forgalmazza.

Folyamatosan újít és bővíti termékportfólióját, hogy minden vásárló számára a feladatának pontosan megfelelő járművet biztosíthassa. Teljes kínálatát a vezető igényeire tervezték, hogy kiváló élményt nyújtson, a biztonságra és kényelemre összpontosítva. Fejlett digitális, kapcsolódást lehetővé tevő szolgáltatások széles skálája, amelyeket azért fejlesztettek ki, hogy segítsék a flottatulajdonosokat flottájuk hatékony üzemeltetésében, tovább fejlesztik az IVECO teljes szállítási megoldását.

Az IVECO szén-dioxid-mentesítési stratégiáját egy többenergiás megközelítésen keresztül folytatja, amely magában foglalja a bio-metán, akkumulátoros elektromos és üzemanyagcellás technológiák továbbfejlesztését.

Az IVECO 6 gyártóüzemet és 7 kutató-fejlesztő központot üzemeltet. Több mint 160 országban 3500 értékesítési és szervizponttal rendelkezik, amelyek garantálják a műszaki támogatást mindenhol, ahol egy IVECO jármű dolgozik.

Az IVECO a közlekedési ágazat átalakulásának mozgatórugója, amelyet az a törekvés vezérel, hogy ügyfelei legmegbízhatóbb partnere és teljes körű szereplője legyen.

 

Comments are disabled.