Az ügyfélkiszolgálás új szintje az ECO-tech visiON Kft.-nél

eco-tech-vision

A világ gyorsan változik, ezért minden területen, így az ügyfélkiszolgálás terén is új megközelítésekre van szükség. Az ECO-tech visiON Kft. nem csak lépést tart a változással, hanem úttörő szerepet is vállal, újradefiniálva azt, hogy mit is jelent valóban az ügyfelek szolgálatában állni.>>>

ECO-tech visiON oktatás és átadás a központban

Az ECO-tech visiON Kft. a kezdetek óta elkötelezett amellett, hogy ügyfelei és partnerei számára kivételes értéket és élményt nyújtson. Ennek alapvető része, hogy az értékesítői csapatunkat folyamatosan képezzük, mivel hiszünk abban, hogy a magas szintű edukáció alapvető eleme a sikernek.

A járművek professzionális átadását célzó elméleti és gyakorlati oktatások kombinációja biztosítja, hogy az értékesítő kollégák ne csak a termékek mélyreható ismeretével rendelkezzenek, hanem képesek legyenek mindezt az ügyfeleknek is hatékonyan átadni.

A legutóbb Dénes Róbert, termékmenedzsment szakértőnk tartott előadást a saját értékesítőinknek, illetve a kereskedői hálózatunk értékesítőinek az ügyfélélmény minden szinten történő fokozásáról, kiemelve a járművek professzionális átadásának fontosságát.

Az átadási folyamat során különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tulajdonosok és a gépkocsivezetők minden szükséges információt megkapjanak a járművek kezelésével kapcsolatban. Ez magában foglalja:

  • a hatékony üzemanyag-felhasználást,
  • a vezetéstechnikai rendszerek optimalizált használatát,
  • és a biztonságos vezetési technikákat. 

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink gazdaságosabban és biztonságosabban közlekedjenek az utakon.

2024 januárjától további lépést tettünk a professzionális ügyfélkiszolgálás irányába azzal, hogy csatlakozott a csapatunkhoz Venczel Evelin, aki mostantól a központi telefonszámunkat (+36 30 07 555 07) kezeli. Evelin jelenléte biztosítja, hogy minden bejövő hívás azonnali és szakszerű választ kapjon, ezzel is javítva kiszolgálásunk minőségét.

Zöld úton a jövő felé: LNG demo járművek és személyre szabott támogatás

Akik már ismernek bennünket, jól tudják, hogy az ECO-tech visiON Kft. nemcsak beszél a környezettudatosságról, hanem aktívan cselekszik is annak érdekében. 

LNG demo járművet biztosítunk az ügyfeleink számára, hogy személyesen is megtapasztalhassák az LNG technológia előnyeit.

Az ECO-tech visiON Kft.-nél hiszünk abban, hogy a professzionális ügyfélkiszolgálás az üzleti siker alapköve. Ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy innovatív megoldásokkal, kiemelkedő szolgáltatásokkal és személyre szabott támogatással álljunk az ügyfeleink és partnereink rendelkezésére. 

Csatlakozzon hozzánk ezen az izgalmas úton és tapasztalja meg Ön is, hogy miért választja egyre több fuvarozó vállalkozás partneréül az ECO-tech visiON Kft.-t.

Comments are disabled.