z6b_6362-002-scaled-pn0myoj52co7kdukymyu1wbwzh2n8a9e752yn4gm9e

Bemutattuk telephelyünket, az új IVECO Daily-t és az új E-WAY elektromos buszt!

2022.03.24. Szigetszentmiklós

Tavaly nyáron, amikor létrehoztuk az ECO-tech visiON Kft-t, a legfontosabb célként azt tűztük ki, hogy partnereink számára a lehető legszínvonalasabb, legminőségibb szolgáltatásokat nyújtsuk, mind az Iveco járművek forgalmazása, mind a kiegészítő szolgáltatásaink területén. Bár az Iveco járművek népszerűek Magyarországon, a nemzetközi jelenléthez képest nem volt megfelelő hazai képviselet – mostanáig. Ez tehát fő küldetésünk, melynek előrehaladásáról nemrég a nyílt napunkon számot is adhattunk!

Egy kellemes márciusi nap volt, amikor szigetszentmiklósi telephelyünk kapui megnyíltak partnereink, valamint a sajtó képviselői előtt. Az esemény egy sajtótájékoztatóval kezdődött, ahol ügyvezetőnk, Molnár Tamás beszélt a céljainkról, a jelenünkről és a jövőnkről.

A jövőt tekintve kifejezett célunk, hogy 2023-ban elérjük a 250-300 darabos nehézgépjármű éves eladást, valamint az 1200-1300 darabos furgon eladást. Ennek kapcsán az eseményen bemutattunk több új járművet is: a fejlett vezetői segédrendszerekkel rendelkező Iveco Daily 2022-es kisteherautó-modellt, a German Design díjas Iveco T-Way építőipari teherautót, valamint az S-Way nemzetközi nyergesvontatót. Emellett még egy új elektromos városi autóbusz is leleplezésre került, az E-Way sorozatból!

Az eseményen részt vett Emilio Parato,Ausztriáért, illetve Közép- és Kelet-Európáért felelős üzleti igazgató, aki beszédében kiemelte, hogy: „A szállítóipar gyorsan változik és különböző új megoldásokkal áll elő az áruk és személyek szállítására. Úgy érezzük, hogy ezeknek a változásoknak az élvonalában állunk, partnerinkkel és ügyfeleinkkel együtt, és vezető szerepet töltünk be a fenntarthatóbb jövőhöz szükséges innováció terén. Az ECO-tech visiON név magába foglalja azokat az alapvető elképzeléseket, amelyek előre mozdítják majd a változásokat, a gazdaságot, az ökoszisztémát, technológiát és jövőképünket, valamint a legjobb innovatív szolgáltatások és támogatás nyújtását lehetővé tevő átalakulás megvalósítását.”

 Most pedig tekintse meg a nagy napon készült kisfilmet, valamint képgalériánkat!