XII. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó – Egy felejthetetlen hétvége

XII. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó – Egy felejthetetlen hétvége

Idén 2023. augusztus 10–13. között került megrendezésre a kamionos világ legnagyobb hazai rendezvénye, a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó. Az esemény minden eddiginél nagyobb sikert aratott, megdőlt a tavalyi rekord: idén összesen 541 db kamion vonult fel, és számos meglepetéssel szolgált a résztvevők és a látogatók számára.

Kamionok, versenyek és felejthetetlen programok

A Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó helyszínéül szolgáló fürdőváros sportrepülőtere már az első napon megtelt érdeklődőkkel, akik izgatottan várták a kamionos felvonulást, a veteránjármű-kiállítást, a kamionhúzást, a gyorsulási és lassulási versenyt, valamint a meglepetés drift show-t. A programok közötti szünetekben isteni lecsó és gulyás készült bográcsban, igazi magyaros ízekkel kényeztetve a látogatókat.

A találkozó egyik legnagyobb szenzációjaként cégünk, az ECO-tech visiON Kft. mint főtámogató több különleges kamiont is bemutatott. Köztük volt egy S-WAY LNG vontató, egy S-WAY TurboStar vontató, egy Fuel Hero S-WAY vontató és egy Daily. A sofőröket különösen a TurboStar, az IVECO nehézkategóriás vontatójának innovatív tulajdonságokkal felszerelt Special Edition változata nyűgözte le. A kamion mellett sorakoztak az emberek, hogy fotót készíthessenek vele, és csodálhassák annak minden részletét.

A felvonulás alatt az útvonal mentén rengeteg ember gyűlt össze, hogy megnézze ezt a látványos eseményt. A kamionok hatalmas dudálással köszöntötték a nézőket, akik lelkesen integettek vissza. A sort az IVECO-k vezették, ami külön büszkeség volt a számunkra.

A Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó csúcspontjai és a jövő

A rendezvényen ugyan a kamionoké volt a főszerep, de a különböző versenyek és show-műsorok is hatalmas sikert arattak. A résztvevők kitettek magukért a sörivó versenyen és hatalmas erőpróbákat láthattunk a kamionhúzó versenyen is. Az esti órákban sem hagyott alább a hangulat, népszerű fellépők és zenei programok gondoskodtak a fergeteges bulihangulatról.

Külön említést érdemel a Jumbo Racing Team, akik a gyorsulási versenyen egy Stralissal indultak. A csapat 14 éves pilótája, Bendegúz igazi tehetségnek számít a kamionos világban.

Az esemény alatt Kőteleki Ottó értékesítő kollégánk képviselte cégünket a rendezvény teljes ideje alatt, immár sokadik alkalommal, köszönjük szépen.

A találkozó sikerének kulcsa kétségkívül a kiváló szervezés volt. Köszönetet szeretnénk mondani Simon Anikónak, aki ismételten fantasztikus munkát végzett. Mi és a sofőrök is hálásak vagyunk neki ezért a felejthetetlen élményért.

Már most érdemes beírni a naptárba a jövő évi dátumot, hiszen 2024. augusztus 811. között ismét megrendezésre kerül a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó. Várunk mindenkit szeretettel!

Comments are disabled.