Az IVECO haszongépjárművekkel mindig jól jár – használja fel fejlesztési tartalékát, vásároljon készletről

ETV Truck | Az IVECO haszongépjárművekkel mindig jól jár – használja fel fejlesztési tartalékát, vásároljon készletről

Az IVECO haszongépjárművekkel mindig jól jár –

használja fel fejlesztési tartalékát, vásároljon készletről

Ha IVECO haszongépjárművet választ nemcsak a minőségben lehet biztos, hanem a gyorsaságban és a gazdaságos üzemeltetésben is. A készleten lévő járművekkel azonnal elindulhat. Legyen szó a megbízható DAILY kishaszongépjármű sorozatról, a strapabíró EUROCARGO modellről vagy az új S-WAY vontatóról, nálunk minden kategóriában megfelelő eszközt talál a vállalkozásához. JÁRMŰVEK >>>

IVECO DAILY – A közúti kishaszongépjárművek csúcsa

A DAILY sorozat a kis- és középkategóriás járművek között az ár-érték arányával és sokoldalúságával emelkedik ki. A 3,5 és 7,2 tonna össztömeg közötti modellekkel a DAILY minden igényt kielégít.

A vezető komfortjáról többek között olyan kényelmi funkciók gondoskodnak, mint a vezetőfülke ergonomikus kialakítása, a memóriahabos ülés, valamint hát- és fejtámla, a precíz, adaptív sebességváltó vagy az IVECO sofőrasszisztens. A modern technológiai megoldásoknak, mint a kiemelkedően hatékony motor, a kapcsolható ECO és Power üzemmód vagy a 15%-kal megnövelt nyomatéknak köszönhetően az IVECO DAILY modellek nemcsak kényelmesek, hanem üzemanyag-takarékosan, alacsony költséggel üzemeltethetők.

Fenntarthatóság, hatékonyság, manőverezhetőség és sokoldalúság – Válassza az IVECO EUROCARGO-t

Az IVECO EUROCARGO modellcsalád azoknak készült, akik nem ismernek kompromisszumot. Elérhető 7,5 tonnától egészen 19 tonnáig. Legnépszerűbb kivitelek a 12 tonnás és 18 tonnás teherautók. Az ellenállhatatlan karbantartási költségek és a kivételes strapabírás teszik az EUROCARGO-t a középkategória meghatározó szereplőjévé. A városi logisztikától kezdve a nehéz terepekig ez a középkategóriás haszongépjármű minden kihívásnak megfelel, miközben a gazdaságosság és a megbízhatóság terén is kiemelkedően teljesít.

Az EUROCARGO a tökéletes teherautó a kisebb rakományokhoz, a városi küldetésekhez és akár az önkormányzati alkalmazásokhoz. Legyen szó városi szállításról, hulladékgyűjtésről vagy úttisztításról vagy a konténeres alkalmazásokról, az EUROCARGO minden igényt kielégít.

IVECO S-WAY – A vontatók új generációja

Az IVECO S-WAY megújulása óta folyamatosan bizonyítja, hogy méltó helye van a piacon. A gépkocsivezetők által kedvelt kényelmi funkciók (teljesen újratervezett, funkcionális és kényelmes vezetőfülke) és a tulajdonosok által értékelt alacsony üzemeltetési költségek és fogyasztási mutatók repítik az S-WAY-t a kategória élvonalába.

Az S-WAY nemzetközi és belföldi viszonylatban is a hatékonyság és a kényelem zászlóshajója, ami az üzemanyag-hatékonyság terén is új mércét állít fel. Az új motorcsalád és az innovatív alkatrészek akár 3%-os üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tesznek, hozzájárulva ezzel a vállalkozása karbonlábnyomának jelentős csökkentéséhez.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget – Vásároljon raktárról azonnal!

Használja ki a vállalkozásában korábban képzett fejlesztési tartalékot, és invesztáljon egy új IVECO járműbe, amely hosszú távon megtérülő befektetés lesz. Lépjen velünk kapcsolatba, és érdeklődjön az elérhető készletünkről, hogy vállalkozása ne álljon le egyetlen napra sem.

Az IVECO-val mindig jól jár – lépjen velünk kapcsolatba még ma!>>>

Comments are disabled.