Az IVECO BUS „a változás útján halad” a Busworld 2023-on és bemutatja legújabb innovációit vezetve az utazást a nulla károsanyag-kibocsátás felé

ETV Truck | Az IVECO BUS "a változás útján halad" a Busworld 2023-on és bemutatja legújabb innovációit vezetve az utazást a nulla károsanyag-kibocsátás felé

Az IVECO BUS „a változás útján halad” a Busworld 2023-on és bemutatja legújabb innovációit vezetve az utazást a nulla károsanyag-kibocsátás felé

Az IVECO BUS feltárja a szén-dioxid-mentes mobilitásról alkotott vízióját és bemutatja teljes fenntartható és nulla kibocsátású termékkínálatát a fejlett szolgáltatások átfogó skálájával.

Az IVECO BUS a fenntartható mobilitást egy teljes körű, többenergiás megközelítéssel vezeti, amely az elektromos és alternatív meghajtási kínálatra támaszkodik az energiaátállás támogatása érdekében.

A Busworld 2023 kiállításon az IVECO BUS bepillantást enged a nulla károsanyag-kibocsátás felé vezető útjának következő lépésébe, bemutatva vadonatúj szén-dioxid-mentes városi megoldásának világpremierjét.

A Busworld 2023 tökéletes platform lesz a különféle ADAS-rendszerek IVECO BUS modellekbe történő integrálásának bemutatására is.

Vénissieux, 2023. szeptember 7.

Az európai személyszállításban vezető IVECO BUS jelen lesz a 20. Busworld Europe rendezvényen, amelyet Brüsszelben, Belgiumban rendeznek meg október 7. és 12. között. A legfontosabb európai kollektív személyszállítási ágazatnak szentelt szakkiállítás tökéletes platform arra, hogy a márka standján bemutathassa nulla emissziós kínálatát és további alternatív meghajtású modelljeit szabadtéri bemutatón: 11 jármű képviseli a teljes termékcsaládot minden feladatban – a városi, helyközi és kirándulóbuszoktól a minibuszokig.

A 4-es csarnokban található IVECO BUS stand a károsanyag-kibocsátásmentes mobilitást szolgálja. A márka bemutatja a piacon ma elérhető teljes elektromos járművek széles kínálatát: a teljes elektromobilitási választékot, amely képes megfelelni minden feladat követelményeinek, a városi és helyközi autóktól a minibuszokig. A kiállításon megtalálható lesz az e-DAILY kisbusz és alváz, az E-WAY New Generation, a STREETWAY ELEC és a CROSSWAY LE ELEC. Mindezek a járművek a legújabb NMC akkumulátortechnológiával rendelkeznek, amelyet az FPT Industrial, az Iveco csoport hajtáslánc-márkája iparosított.

Az IVECO BUS szén-dioxid-mentes kínálata egy városi feladatra szánt újdonsággal bővül, amelyet a brüsszeli világpremieren mutatnak be.

A Busworld kiállításon az IVECO BUS bemutatja, hogy járművei hogyan integrálják az új fejlett vezetőtámogató rendszereket (ADAS), amelyek megfelelnek a 2024 júliusában hatályba lépő európai általános biztonsági rendeletnek.

Az IVECO BUS stand látogatói felfedezhetik a vadonatúj stílust, amely minden kiállított járművön bemutatásra kerül.

Az IVECO BUS standon külön szervizsarkok is helyet kapnak:

• Energy Mobility Solutions, a márka új dedikált szolgáltatásai, amelyek támogatják az ügyfeleket flottájuk teljes elektromosra való átállásában: egyedi konfigurálású elektromos buszok akkumulátorokkal, töltőkkel és infrastruktúrával, hogy minden elektromobilitási projektet teljes egészében optimalizáljanak.

• Az IVECO ON, a márka kiterjedt kapcsolódási szolgáltatása, amelyet az ügyfelek műveleteinek minden területére terveztek: az elektromos flotta hatékony kezelésétől az energiafogyasztás és teljesítmény optimalizálásáig, a flottakezelő támogatásáig a járművek irányításában.

A külső területen hat alternatív hajtású IVECO BUS modell – teljes elektromos, földgáz- és biometán, hibrid –, amelyek megfelelnek az energiaátmeneti követelményeknek, statikus bemutatókra és tesztvezetésekre is elérhető lesz: az E-WAY 9,5 és 12 méteres, URBANWAY CNG Hibrid 18m, CROSSWAY Low Entry CNG Hybrid, CROSSWAY és EVADYS.

A kiállítás látogatói felfedezhetik a személyi mobilitás vezetőjét, amely élen jár a nulla emisszióra való átállásban, világos jövőképpel, innovatív gondolkodásmóddal és fejlett technológiai know-how-val. Az IVECO BUS élen jár a fenntartható megoldások teljes sorával, amelyek minden feladatot lefednek, innovatív szakértői szolgáltatásokkal integrálva, hogy magabiztosan hajtsák végre az energiaváltást.

IVECO BUS

Az IVECO BUS a milánói Borsa Italianán jegyzett Iveco Group N.V. márkaneve, amely a kereskedelmi és speciális járművek, a hajtásláncok és a pénzügyi szolgáltatások globális vezető vállalata.

A világszerte jelenlévő és a fenntartható tömegközlekedés terén Európában vezető pozícióval rendelkező IVECO BUS támogatja a köz- és magánszolgáltatókat minden feladatukban, globális mobilitási megoldások kínálatával, amelyek különböző energiákban állnak rendelkezésre, például az elektromos vagy a sűrített földgázzal kompatibilis biometán.

Az átfogó ajánlat a következőket tartalmazza:

– iskolai, helyközi és turisztikai autóbuszok;

– szabványos és csuklós városi buszok, beleértve a BRT dedikált változatait is; városi midibuszok

– kisbuszok minden személyszállítási küldetéshez.

– kapcsolódási és flottakezelési szolgáltatások az IVECO ON-on keresztül

– az Energy Mobility Solutions termék- és szolgáltatásportfóliója a szimulációktól és a tervezéstől a töltőállomások szállításáig, és a töltési infrastruktúra telepítése és karbantartása.

A kiterjedt IVECO BUS és IVECO szervizhálózat garantálja a segítséget az egész világon, ahol egy Iveco Bus jármű dolgozik.

Az IVECO BUS több mint 5000 embert foglalkoztat öt gyártóegységben, Annonayban és Rorthaisban, Franciaországban, Vysoké Mytoban, Csehországban, Bresciában és Foggiában, Olaszországban.

További információ az IVECO BUS-szal kapcsolatban: www.ivecobus.com

További információ az Iveco csoportról: www.ivecogroup.com

ECO-tech visiON Kft.

Az ECO-tech visiON Kft. 2021 óta az IVECO márkát képviseli Magyarországon és az IVECO termékek teljes palettáját forgalmazza magas színvonalon, országos szerviz- éértékesítési partnerhálózatán, valamint szigetszentmiklósi központján keresztül. “Az első évet rendkívül sikeres üzleti eredménnyel zártuk ügyfeleink elégedettségének növelése mellett.” – Molnár Tamás ügyvezető igazgató

További infromáció az ETV IVECO-ról: ETV Truck – Hivatalos IVECO márkaképviselet Magyarországon (etv-truck.hu)

ETV Truck – IVECO | LinkedIn

ETV Truck – IVECO | Szigetszentmiklós | Facebook

ETV Truck – IVECO – YouTube

IVECO

Az IVECO az Iveco Group N.V. (MI: IVG) márkája. Az IVECO könnyű, közepes és nehéz haszongépjárművek, terepjáró teherautók, valamint terepjáró küldetésekre szánt járművek széles választékát tervezi, gyártja és forgalmazza. A márka széles termékpalettájához tartozik a Daily, amely a 3,3-7,2 tonnás szegmenst fedi le, az Eurocargo 6-19 tonnás kategóriában, valamint a 16 tonna feletti nehéz szegmensben az IVECO WAY termékcsalád a közúti IVECO S-WAY-jel, a terepjáró IVECO T-WAY-jel és a könnyű terepfeladatokra szánt IVECO X-WAY-jel. Ezen kívül az IVECO Astra márka terepjáró teherautókat, merev és csuklós dömpereket, valamint speciális járműveket gyárt.

Az IVECO világszerte közel 21 000 alkalmazottat foglalkoztat. Európában, Ázsiában, Afrikában, Óceániában és Latin-Amerikában 7 országban található gyártóüzemeket üzemeltet, ahol a legmodernebb fejlett technológiákat alkalmazó járműveket gyárt. Több mint 160 országban 4200 értékesítési és szervizpont garantálja a műszaki támogatást, bárhol is dolgozik egy IVECO jármű.

További információ az IVECO-ról: www.iveco.com

IVECO BUS

Az IVECO BUS az Iveco Group N.V. márkája, a milánói Borsa Italiana tőzsdén jegyzett, a haszongépjárművek és speciális járművek, erőátviteli berendezések és pénzügyi szolgáltatások terén világszinten vezető szerepet tölt be.

Az IVECO BUS a tömegközlekedés egyik főszereplője, Európa vezető autóbuszgyártói között olyan járművek széles választékát tervezi, gyártja és forgalmazza, amelyek a köz- és magánszolgáltatók minden igényét kielégítik:

– iskolai, távolsági és turisztikai autóbuszok;

– szabványos és csuklós városi autóbuszok, beleértve a BRT-re szánt változatokat is; városi midibuszok

– kisbuszok minden személyszállítási feladathoz.

Az IVECO BUS nagy szakértelemmel rendelkezik az alternatív energiával működő járművek terén, és most már képes sűrített földgázzal működő – amely teljes mértékben kompatibilis a biometánnal – és az elektromobilitás területén is teljes választékot kínálni, mindenféle szállítási igényt kielégítve. Az IVECO BUS így referenciapartnerként pozícionálja magát a fenntartható mobilitás számos kihívásával szemben.

Az IVECO BUS több mint 6000 embert foglalkoztat négy gyártóegységben, a franciaországi Annonay-ban, a csehországi Vysoké Mytóban, az olaszországi Bresciában és a franciaországi Rorthais-ban található elektromobilitási kiválósági központban.

Az IVECO BUS és az IVECO kiterjedt szervizhálózata világszerte garantálja az asszisztenciát, bárhol is álljon munkába egy IVECO Bus jármű.

További információ az IVECO BUS-ról: www.ivecobus.com

További információ az IVECO csoportról: www.ivecogroup.com

További információ:

Lukács Gyula

Autóbuszüzletág-vezető

ECO-tech visiON Kft

Mobiltelefon: +36 70 436 3529 E-mail: gyula.lukacs@etv-truck.hu

Comments are disabled.