IVECO TurboStar újragondolva

ETV Truck | IVECO TurboStar újragondolva

IVECO TurboStar újragondolva

Régi szenvedély, modern köntösben

A kamionos világban vannak olyan ikonikus márkák, amelyek azonnal érzelmi reakciót váltanak ki a sofőrökből és a rajongókból. A legendás IVECO TurboStar egyike ezeknek a legendáknak. Most pedig a 80-as évek ikonikus kamionja készen áll arra, hogy visszatérjen az utakra, méghozzá limitált, modernizált változatban. Ha azt gondolná, hogy ez csak egy újabb retro trend, téved. Ebben a cikkben nem csak nosztalgikus visszatekintésre hívjuk, hanem egy izgalmas és új fejezet bemutatására, ahol a régi szenvedély találkozik a mai kor innovációjával. Készen áll a felfedezésre?>>>

A modern IVECO TurboStar megérkezett

Az IVECO TurboStar nem csak egy kamion volt, hanem egy ikon, amely az utak minden szegletében jelen volt. Sokan emlékeznek még a hatalmas V8-as motor zúgására és az erőteljes megjelenésre. Most, több mint három évtizeddel később, az Iveco modern és innovatív formában élesztette újra ezt a legendát.

Az új TurboStar S-Way nem csak a múltat idézi, hanem a jövőbe is tekint. A retró dizájnelemek mellett számos újítást és kényelmi funkciót is találunk rajta, amelyek a mai kor követelményeinek megfelelően lettek kialakítva.

Nemrégiben egy nagyszabású ünnepség keretében került sor az új TurboStar S-Way modellek átadására. Molnár Tamás, a két éves születésnapját ünneplő ECO-tech visiON Kft. ügyvezető igazgatója személyesen adta át az NGL Cargo Kft. és a DÓM TEFU Kft. számára a két vadonatúj kamiont.

Az ECO-tech VisiON utat kínál a karbonsemlegesség felé

Molnár Tamás, az ECO-tech visiON Kft. ügyvezető igazgatója egyfajta hidat teremt a múlt és a jövő között. Édesapja volt az, aki behozta Magyarországra az első Iveco TurboStar-t, és most ő viszi tovább ezt a hagyományt, méghozzá a mai kor követelményeinek megfelelően egy fenntarthatóbb irányba.

Az ECO-tech visiON a hagyományos dízel üzemű tehergépjárművek forgalmazása mellett, nagy hangsúlyt fektet az alternatív meghajtású (biogázzal működő Iveco) járművekre is. A célunk világos: a karbonsemleges közúti szállítmányozás elérése.

Cégünknél az innováció és a hagyomány kéz a kézben jár. A TurboStar visszatérése pedig tökéletes példája annak, hogyan lehet a legendás múltat összekötni az izgalmas jövővel. Az új IVECO TurboStar S-Way és az ECO-tech visiON Kft. által képviselt irány bizonyítja, hogy előremutató megoldásokkal a közúti szállítmányozásban is megvalósítható a fenntarthatóság.

Ha többet szeretne megtudni az ECO-tech visiON Kft. az IVECO új típusú kamionjairól, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Comments are disabled.