IVECO Daily minibuszok

iveco-daily

IVECO Daily minibuszok

A sportegyesületek szállító partnere már TAO támogatással is elérhető

Sportegyesületi vezetőként bizonyára Ön is tudja, hogy a csapat szállítása nem csak logisztikai feladat, hanem a teljesítményt is befolyásolja. A TAO támogatás révén rendelkezésre álló forrásokkal most egy olyan személyszállítási megoldást választhat, amellyel egyszerre növelheti az egyesület erőforrásait és támogathatja a fejlődést. Itt a remek alkalom az egyesület infrastruktúrájának és eszközeinek fejlesztésére, beleértve a személyszállítási eszközöket is.>>>

Sokoldalúság és innováció

Ismerje meg az IVECO Daily buszcsaládot, ami kifejezetten azoknak a sportegyesületeknek jelent előrelépést, akik nemcsak megbízható, hanem sokoldalú, környezetbarát és gazdaságos személyszállítási megoldást keresnek. 

A többszörösen díjnyertes, innovatív IVECO Daily buszcsalád különféle modelljei, mint a Pop, a City, a Line és a Tourys kivételes sokoldalúságot kínálnak és minden igényt kielégítenek, legyen szó gyermekszállításról, városi közlekedésről vagy hosszabb utazásokról. A kategóriájában a legnagyobb, kompakt autóbuszaink akár 34 utas szállítására is alkalmasak és a csomagterük 4 m³-re is bővíthető, így minden sportcsapat számára ideális választást jelentenek. 

Környezetbarát és gazdaságos buszokat keres? 

A közösségi mobilitás változatos céljaira kínált IVECO DAILY minibuszok a színvonalas közlekedés mai és jövőbeni igényeit is egyaránt kiszolgálják. 

A legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő dízelmotorokkal, valamint CNG és elektromos változatban is elérhetők, ezzel is támogatva a sportegyesületek zöld elkötelezettségét. 

A 2022-es modellévtől bevezetett műszaki innovációknak köszönhetően az üzemanyagfogyasztás akár 10%-kal is csökkenthető, miközben a 50 000 kilométerre megnövelt karbantartási ciklusok a fenntartási költségeket is 10%-kal kedvezőbbé teszik.

IVECO Daily: azonnali elérhetőség és megbízható partner

A sportegyesületek számára az idő kritikus tényező. Az IVECO DAILY buszok készletről történő rendelhetősége azt jelenti, hogy az új járművek akár 1 hónapon belül birtokba vehetők, így Ön biztos lehet benne, hogy a csapatai nem maradnak le egyetlen fontos eseményről sem. 

Az IVECO BUS már számos neves sportklub számára bizonyította megbízhatóságát, így ezzel a választással az Ön sportegyesülete nemcsak egy járművet, hanem egy hosszú távú, értéket teremtő partnert is kap.

Akik már élvezik a Daily által kínált előnyöket:

FTC Labdarúgó Zrt, Puskás Akadémia, REAC, BEAC, SPARTACUS FC, Budapesti Honvéd SE, Szolnok Sportcentrum, Veszprémi Röplabda Klub, Kaposvári Kosárlabda Klub, Körmendi Kosárlabda Klub, Pécsi Kosárlabda Klub, Paksi Röplabda Klub, Bicskei Torna Club, Maglódi Torna Club, Ceglédi Kosarasok, MartonSport Kft, Körösladány MSK, Iustitia Sportegyesület, Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft, Üstökös FC, stb.

Ön se érje be kevesebbel

Az IVECO DAILY minibuszok tökéletes választást kínálnak a TAO támogatások felhasználására, lehetővé téve a sportegyesületek számára, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák a csapataik számára:

  • Sokoldalúságukkal minden személyszállítási igényt kielégítenek, legyen szó gyermekszállításról, városi vagy városközi közlekedésről, vagy akár turisztikai célú utazásokról.
  • Kategóriájukban a legnagyobb utaskapacitást kínálják, akár 34 utas szállítására is alkalmasak, míg a csomagterük 4 m³-re bővíthető.
  • Környezetbarát megoldásokat kínálnak dízelmotoros, CNG és elektromos változatok formájában, támogatva ezzel a sportegyesületek zöld elkötelezettségét.
  • Biztonságos és vezetőbarát kialakításukkal, magas szintű vezetéstámogató rendszerekkel gondoskodnak az utasok és a sofőrök biztonságáról.
  • Takarékos működésükkel és egyszerűbb karbantartásukkal jelentős költségmegtakarítást tesznek lehetővé.

Az IVECO Daily minibuszokkal az Ön sportegyesülete is élvezheti ezen előnyöket, biztosítva, hogy a csapatai a legjobb feltételek mellett utazhassanak a versenyekre és mérkőzésekre.

Vegye fel a kapcsolatot az ECO-tech visiON Kft.-vel és fedezze fel, hogy az IVECO DAILY hogyan teheti sikeresebbé és zöldebbé a klub működését.>>>

Comments are disabled.