IVECO partnerhálózat: Az erő, ami mögöttünk áll

 

iveco

IVECO partnerhálózat: Az erő, ami mögöttünk áll

Az ECO-tech visiON Kft. (ETV) büszke arra, hogy egy kiterjedt és megbízható IVECO szervizhálózati partner-rendszert működtet, amely kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy az ügyfeleinknek a lehető legjobb szervizszolgáltatást nyújtsuk. Ebben a blogban szeretnénk bemutatni ennek előnyeit és azokat a stratégiai partnereket, akikkel együttműködve nap mint nap azon dolgozunk, hogy a kishaszongépjármű- teherautó-, busz- és kamion-szervizelést új szintre emeljük.

Innováció és minőség – kéz a kézben

Az ETV nemcsak az eladások terén törekszik a kiválóságra, hanem az IVECO gépjármű vásárlás utáni támogatásban is. Partnerhálózatunk kiválasztásánál két fő szempontot tartunk szem előtt: az innovációt és a minőséget. Minden partnerünkkel közös célunk, hogy a legmodernebb technológiákat és eljárásokat alkalmazva támogassuk az ügyfeleinket, legyen szó akár rutinszerű karbantartásról vagy bonyolultabb javítási munkálatokról.

Szakértő csapat

A kiválóság nem érhető el a megfelelő szakemberek nélkül. IVECO szervizhálózati partnereinkkel közösen olyan szakértői csapatot építettünk, amely mélyreható ismeretekkel rendelkezik a teherautó-iparág minden aspektusáról. Emellett folyamatosan fejlesztjük a tudásunkat, hogy naprakészek maradhassunk az iparág változásaira és új kihívásaira reagálva.

A jövő útján

A folyamatos innováció és a technológiai fejlődés szellemében dolgozunk az ETV partnerekkel, hogy előre lássuk és megfeleljünk a piaci igényeknek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hozzájáruljunk a fenntartható jövőhöz, ezért a partnereinkkel együtt kutatjuk és fejlesztjük azokat a megoldásokat, amelyek csökkentik a környezeti lábnyomot és javítják a fuvarozás hatékonyságát.

Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereink elkötelezettségét, amely lehetővé teszi a számunkra, hogy továbbra is magas színvonalon szolgáljuk ki az ETV ügyfeleket szerte az országban. Büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk ezekkel a kiváló szakemberekkel és vállalatokkal és várjuk a közös jövőbeli sikereket.

Országszerte elérhető ETV szervizpontok

Az ETV partnerhálózat országszerte elterülő szervizpontjai lehetőséget biztosítanak arra, hogy ügyfelünkként Ön könnyen hozzáférjen a kiemelt minőségű szolgáltatásainkhoz. A szervizpontokat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a legmagasabb sztenderdeknek, így biztosítva az egyenletesen magas színvonalú szolgáltatást.

Az ECO-tech visiON Kft. széles körű szervizhálózata az ország számos pontján elérhető, beleértve a legnagyobb városokat, mint: Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Kecskemét, Zalaegerszeg és még sorolhatnánk. Együttműködő partnereik között található a Levantex Kft., a Hilcz és Fia Kft., a Meister-Trans 2001 Kft., a Truck-Repair, a Pannon Truck 2000 Kft., a Szalay Autóház és több Pappas Auto Magyarország Kft. telephely is. IVECO partnereink széleskörű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a nehézgépjárművek, kisteherautók és buszok szervizelését is, biztosítva ezzel a magas szintű kiszolgálását.

A partnerhálózat teljes listájáért és további részletekért, látogasson el ide.>>> IVECO Szerviz Hálózati Partnerek | ETV

Comments are disabled.