IVECO S-WAY Experience – Egy úttörő esemény Madridban

iveco-s-way

IVECO S-WAY Experience – Egy úttörő esemény Madridban

Az Eco-tech visiON Kft. képviselői, köztük Molnár Tamás ügyvezető, Horváth Viktor kereskedelmi vezető és Gelbmann Ferenc, cégünk egyik tulajdonosa, több kiemelt ügyfelünkkel együtt nemrég Madridban járt, ahol az IVECO S-Way Experience rendezvényen vettek részt. Ez az esemény különleges lehetőséget biztosított a számukra, hogy közelebbről is megismerjék az IVECO 2024-re tervezett új nehéz teherautó-kínálatát, az új szolgáltatási világot, és meglátogassák a madridi gyárat.>>>

Innováció és fenntarthatóság – a jövő teherautói

A madridi látogatás során az Eco-tech visiON Kft. képviselői betekintést nyertek az IVECO új irányába, termékjellemzőibe és a kínált szolgáltatásokba. A rendezvényen bemutatott 2024-es IVECO S-Way az innováció és fenntarthatóság jegyében készül. Az új modellek között elektromos, hidrogéncellás és gázmotoros változatok is megtalálhatók, minden igényt kielégítve a nehéz teherfuvarozásban.

Az IVECO újdonságai közé tartozik:

  • a 2-es szintű önvezető technológia,
  • a gyalogos- és biciklis-érzékelő holttérfigyelő rendszer,
  • az IVECO hangasszisztens és az IVECO Easy Way applikáció, amelyek még könnyebbé teszik a jármű kezelését.

Az elektromos S-WAY nyerges vontató az 500 kilométeres hatótávjával és gyors töltési képességével emelkedik ki, míg a hidrogéncellás változat 800 kilométeres hatótávot kínál. A gázüzemű S-WAY modellek sűrített és cseppfolyósított földgázzal működnek, és remek alternatívát nyújtanak a hagyományos dízelüzemű járművekkel szemben.

iveco-s-way

IVECO S-Way, a fenntartható jövőért

Az IVECO S-Way Experience rendezvény nem csak az új modellek bemutatója volt, hanem egy olyan platform is, ahol az Eco-tech visiON Kft. és a résztvevő ügyfelek megoszthatták a tapasztalataikat az IVECO-val. A rendezvény alapján még inkább meg vagyunk győződve arról, hogy az IVECO-val való együttműködés kulcsszerepet játszik a fenntartható jövő építésében.

A madridi gyár látogatása során különös figyelmet fordítottunk azokra a fejlesztésekre, amelyek elősegíthetik a vállalat fenntarthatósági céljainak megvalósítását. Az IVECO elkötelezett a környezetbarát fejlesztések iránt, amit mi sem bizonyít jobban, mint a gyártás környezettudatos megközelítése, amivel a Lean & Green Star díjat is kiérdemelték.

Együttműködő partnereink, a K&V Logistic Solutions és a Supernova Intertrans hozzánk hasonlóan feledhetetlen élményekkel gazdagodtak, amiről itt és itt olvashat többet.

iveco-s-way

Az IVECO S-Way Experience rendezvény egyértelműen megmutatta, hogy az Iveco az innováció és fenntarthatóság élharcosa a nehéz teherautók piacán. Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ezen a különleges eseményen és kíváncsian várjuk az IVECO-val való együttműködés további gyümölcsöző eredményeit a zöldebb és fenntarthatóbb jövő érdekében.

2024.06.30-ig élő ajánlatunk keretében 15% önerővel vásárolhat IVECO S-WAY kamiont! Ne hagyja ki a kivételes lehetőséget, hogy a legjobb feltételekkel modernizálja járműparkját és egy lépéssel közelebb kerüljön vállalkozása fenntartható jövőjéhez. Az akció és a finanszírozás részleteiről teljes körű és aktuális információkért forduljon munkatársainkhoz.

Comments are disabled.