IVECO S-WAY kamionok: Új dimenzió a fuvarozásban

 

iveco-s-way-kamionok

IVECO S-WAY kamionok: Új dimenzió a fuvarozásban 

Az IVECO S-WAY kamionok úttörő megközelítése újraértelmezi, mit jelent a megbízhatóság, a kényelem és a fenntarthatóság. Az ECO-tech visiON Kft. kínálata most lehetővé teszi, hogy a fuvarozó vállalatok azonnal hozzájussanak ehhez a forradalmi nyerges vontatóhoz, akár a régi járműveik beszámításával is.>>> 

Új kor születik a teherfuvarozásban

Az IVECO S-WAY kamionok koncepciója teljes körű megoldást nyújt a szerteágazó fuvarozási igényekre. Nem csak tehergépjárműként szolgál, hanem egy integrált rendszer részeként támogatja a logisztikai műveleteket, növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket. Az üzemanyag-fogyasztás akár 3%-os csökkenése mellett az új motorok és alkatrészek garantálják a kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot.

IVECO S-WAY kamionok: Innováció és kényelem a vezetőfülkében

A kényelem és a vezetőbarát technológiák, mint az IVECO DRIVE PAL hangvezérlés, újraértelmezik a vezetési élményt. A tágas vezetőfülke ergonomikus kialakítása és a csúcstechnológia ötvözete biztosítja, hogy a sofőrök minden útjukat élvezetesen és biztonságosan teljesítsék.

Elkötelezettség a fenntarthatóság felé

Az IVECO elkötelezett a környezettudatos innovációk mellett és az S-WAY sorozat ezt a filozófiát testesíti meg. Így Ön nem csak költséghatékonyabbá, hanem zöldebbé is teheti a flottáját, elősegítve ezzel egy fenntarthatóbb jövő megvalósítását.

Páratlan ajánlatok az IVECO-tól

Modernizálja flottáját az IVECO S-WAY kamionok segítségével! Éljen a használt jármű beszámítás, a 4 évig tartó teljes körű karbantartás, az 5 évre szóló ingyenes telematika, valamint a vonzó havi nettó 1499 EUR* lízingdíj adta lehetőségekkel. Ez a különleges ajánlat minden kis- és középvállalkozás számára biztosítja a flotta megújításának ideális lehetőségét. 

*A hirdetett havi lízingdíj 111 100 EUR + ÁFA bruttó vételár, 94 435 EUR finanszírozási összeg, 15%-os önerő, 30% maradványérték, 48 hónapos futamidő és 4,09% ügyleti kamat mellett érhető el kis- és középvállalkozások részére. Az akció a 2024. június 30-ig folyósított szerződésekre érvényes.

Tudjon meg többet és használja ki ezt a kivételes alkalmat, hogy járműparkját a legmodernebb technológiával szerelje fel. Forduljon bizalommal az ECO-tech visiON Kft. munkatársaihoz, akik készen állnak, hogy segítsenek az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldások kiválasztásában.

Az IVECO S-WAY finanszírozási lehetőségei: Testre szabott megoldásokkal a hatékonyságért

Az IVECO Capital által támogatott egyedi finanszírozási lehetőségekkel az IVECO S-WAY 490 lóerős dízel modellek most még elérhetőbbé válnak. Kínálatunk euró alapú, nyílt végű pénzügyi lízinggel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy Ön rugalmasan alakítsa a finanszírozási szerkezetet a saját igényei szerint.

A konstrukció kedvező feltételeket kínál, beleértve a nettó eszközérték 15%-ának megfelelő minimális önerőt, a 48 hónapos futamidőt és a 30% maradványértéket. Az IVECO S-WAY kamionok finanszírozásánál a kötelező CASCO biztosítás a teljes futamidő alatt védelmet kínál a járművek számára.

A hirdetett havi lízingdíj részletei és az akciós feltételek érvényessége 2024. június 30-ig biztosított. 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlatnak!

Az akcióra és a finanszírozásra vonatkozó teljes körű és aktuális információért forduljon munkatársainkhoz.

Comments are disabled.