ETV Truck | Az IVECO S-WAY: A sofőrök álma, most akciósan!

Az IVECO S-WAY: A sofőrök álma, most akciósan!

A megbízhatóság és kényelem új mércéje

Az IVECO S-WAY a megbízhatóság, a kényelem és a fenntarthatóság új szintjét képviseli. Most pedig egy kihagyhatatlan ajánlat keretében, az IVECO nemzetközi felszereltségű nyerges vontatói készletről azonnal elérhetőek!>>>

Miért Válassza Az IVECO S-Way-t?

Az IVECO S-WAY a vezetők és flottatulajdonosok igényeire lett szabva. A tágas és jól áttekinthető vezetőfülke kialakítás, valamint az IVECO DRIVE PAL hangvezérlés mind azt a célt szolgálják, hogy a sofőrök munkája egyszerre legyen hatékony és kényelmes.

Az IVECO S-WAY az üzemanyag-hatékonyság terén is új mércét állít fel. Az új motorcsalád és az innovatív alkatrészek akár 3%-os üzemanyag-megtakarítást is lehetővé tesznek. Mindez nem csak a költségvetésének tesz jót, de a környezetnek is, hiszen ezzel az IVECO modellel nagy lépést tehet a vállalkozása karbonlábnyomának jelentős csökkentése felé is.

  • Megbízhatóság: Az IVECO S-Way járművei a legmodernebb technológiával és kiváló minőségű alkatrészekkel készülnek.

  • Funkcionalitás és kényelem: A kényelmes ülések, a tágas vezetőfülke és a modern irányítási rendszerek mind hozzájárulnak a kivételes vezetési élményhez.

  • Fenntarthatóság: Az IVECO elkötelezett a fenntartható közlekedés mellett és az S-Way modellek is ezt a filozófiát tükrözik.

Az ajánlat, amit nem szabad kihagyni

  • 4 év teljes körű karbantartás, nettó 1499.- EUR / hó*

  • Árgarancia

  • Ingyen telematika 5 évre

Megjegyzés: Az ajánlatban szereplő havidíj 110.000 km/év futásteljesítmény és 20% önerő befizetése mellett érvényes.

* Finanszírozás az IVECO Capital és az UniCredit Leasing Hungary Zrt. együttműködésében

Nem csak a jármű, de a finanszírozás is prémium kategória! Exkluzív ajánlatunk az IVECO Capital támogatásával és az UniCredit Leasing Hungary Zrt. együttműködésében érhető el.

A finanszírozás az IVECO Capital által támogatott. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, IVECO gyártmányú S-WAY dízel 490 lóerős járművekre vonatkozik, a teljes vételár 2023.12.29-ig történő kifizetése esetén.

Finanszírozási konstrukció: EURO alapú, nyílt végű pénzügyi lízing

Minimális önerő: a nettó eszközérték 20%-a

  • Futamidő: 48 hónap

  • Maradványérték: 30%

CASCO: A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű casco biztosítás fenntartását írja elő.

A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez. Jóváhagyás esetén a végleges feltételeket – amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől –, az egyedi szerződés tartalmazza.

A finanszírozásra vonatkozó feltételeket és kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.hu honlapon.

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlatnak!

Cégünk a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának hivatalos közvetítőjeként jár el. Az akció és a finanszírozás részleteiről teljes körű és aktuális információkért forduljon munkatársainkhoz.

LINK: https://etv-truck.hu/custom-pages/lepjen-kapcsolatba-velunk/