iveco-s-way

Modernizálja flottáját az IVECO S-WAY-el

Új feltételek, rengeteg előny

Az S-WAY új dimenziókat nyitott a megbízhatóságban, kényelemben és fenntarthatóságban. Az IVECO ETV egyedülálló ajánlatának keretében most a készletről azonnal elérhető nemzetközi felszereltségű nyerges vontatók akár használt tehergépjármű beszámítással is elérhetőek!>>>

Miért éri meg IVECO S-Way-t vásárolni?

Az IVECO S-WAY nem csupán egy jármű, hanem egy integrált megoldás, amely minden igényt kielégít, legyen szó megbízhatóságról, kényelemről vagy fenntarthatóságról. Ragadja meg a lehetőséget, és használja ki az új feltételeket a flottája modernizálására.

Testreszabott kényelem és hatékonyság: A tágas és jól áttekinthető vezetőfülke, valamint az IVECO DRIVE PAL hangvezérlés gondoskodik arról, hogy a vezetők munkája egyszerűbb és élvezetesebb legyen.

Üzemanyag-megtakarítás: Az új motor családnak és az innovatív alkatrészeknek köszönhetően akár 3%-kal csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás.

Korszerű technológia és minőség: A legmodernebb technológiai megoldások és kiváló minőségű alkatrészek biztosítják az IVECO S-WAY megbízhatóságát.

Fenntarthatóság: Az IVECO elkötelezett a környezetvédelem mellett, az S-WAY modellek ezt a filozófiát tükrözik.

Különleges ajánlatunk

  • akár használt tehergépjármű beszámítással
  • teljes körű karbantartással 4 évig,
  • árgaranciával
  • ingyenes telematikával 5 évre
  • havi nettó 1499 EUR-ért*

*A hirdetett havi lízingdíj 111 100 EUR + ÁFA bruttó vételár, 94 435 EUR finanszírozási összeg, 15%-os önerő, 30% maradványérték, 48 hónapos futamidő és 4,09% ügyleti kamat mellett érhető el kis- és középvállalkozások részére. Az akció a 2024. június 30-ig folyósított szerződésekre érvényes.

Prémium finanszírozási megoldások az IVECO-tól

Az IVECO S-WAY beszerzése most még vonzóbbá vált, köszönhetően az IVECO Capital és az UniCredit Leasing Hungary Zrt. közötti együttműködésnek. Ez a partnerség nem csak a járművek kiváló minőségét garantálja, hanem a finanszírozási feltételek prémium szintjét is.

A finanszírozási konstrukció részletei

Egyedi finanszírozási ajánlat: Az IVECO Capital által támogatott, kifejezetten az IVECO S-WAY 490 lóerős dízel modellekre szabott finanszírozási lehetőség.

EUR alapú pénzügyi lízing: Nyílt végű finanszírozási struktúra, amely rugalmasságot biztosít az Ön számára.

Kedvező feltételek: Minimális önerő a nettó eszközérték 15%-a, 48 hónapos futamidő és 30% maradványérték.

CASCO biztosítás: A lízingszerződés teljes futamideje alatt kötelező, biztosítva ezzel a járművek és az üzemeltetők biztonságát.

További fontos tudnivalók

A finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó minden esetben egyedi hitelbírálatot végez, jóváhagyás esetén a végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A finanszírozásra vonatkozó általános feltételeket, kondíciókat az UniCredit Leasing Hungary Zrt. ide vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetménye (Díjjegyzék), Üzletszabályzata és Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, amelyek elérhetőek az UniCredit Leasing Hungary Zrt. 1134-Budapest, Róbert Károly krt. 61-65. sz. alatti ügyfélszolgálatán és a www.unicreditleasing.hu honlapon.

Cégünk a Finanszírozó pénzügyi szolgáltatásának hivatalos közvetítőjeként jár el.

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek és nem minősülnek hivatalos ajánlatnak!

Az IVECO S-WAY az, amire Ön és flottája várt. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy a legjobb feltételekkel modernizálja járműparkját és egy lépéssel közelebb kerüljön vállalkozása fenntartható jövőjéhez.

Az akcióra és a finanszírozásra vonatkozó teljes körű és aktuális információkért forduljon munkatársainkhoz.

*A hirdetett havi lízingdíj 111 100 EUR + ÁFA bruttó vételár, 94 435 EUR finanszírozási összeg, 15%-os önerő, 30%
maradványérték, 48 hónapos futamidő és 4,09% ügyleti kamat mellett érhető el kis- és középvállalkozások részére. Az akció a
2024. június 30-ig folyósított szerződésekre érvényes.
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező