ETV Truck | Válassza az ECO-tech visiON Kft.-t

Válassza az ECO-tech VisiON Kft.-t.

Raktárkészletére rövid időn belül megérkező IVECO haszongépjárműveit.

Miért az ECO-tech VisiON Kft.-t?

Csapatunk több évtizedes IVECO és szakmai múltja kötelez minket, hogy partnereinket a lehető legjobb színvonalon szolgáljuk ki.

Miért az IVECO?

Az IVECO célja a még biztonságosabb és gazdaságosabb, emellett hosszú távon fenntartható mobilitás, ennek érdekében folyamatosan az embert és a környezetet egyaránt hatékonyan szolgáló műszaki megoldásokon dolgozik.

Daily 3,5t

Alváz:

A végtelen lehetőséget testesíti meg, felépítményezhetőség és a felhasználás célja szempontjából. Legyen szó plató-ponyva, hűtős, billencs nemzetközi áruszállításról az IVECO Daily-ben nem fog csalódni.

Furgon:

Raktérben verhetetlen. 16 és 18 köbméter kapacitású furgonjaink az extrém fuvarfeladatoknak is megfelelnek.

Daily 7,2t alváz:

Közel 4 tonna hasznos teherbírás? Kategóriájában egyedülálló lehetőségeket biztosít partnereink számára.

S-Way:

Vadonatúj vezetőfülkéjével az S-Way arra született, hogy a gépkocsivezetők számára kiváló fedélzeti munkakörülményeket biztosítson, az üzemeltetőknek pedig a versenyképesség és a teljes tulajdonlási költség (TCO) tekintetében egyaránt meggyőző megoldást nyújtson.
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek között levélben vagy e-mailben, telefonon, kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező