Válassza az ECO-tech VisiON Kft.-t.

Raktárkészletére rövid időn belül megérkező IVECO haszongépjárműveit.

Miért az ECO-tech VisiON Kft.-t?

Csapatunk több évtizedes IVECO és szakmai múltja kötelez minket, hogy partnereinket a lehető legjobb színvonalon szolgáljuk ki.

Miért az IVECO?

Az IVECO célja a még biztonságosabb és gazdaságosabb, emellett hosszú távon fenntartható mobilitás, ennek érdekében folyamatosan az embert és a környezetet egyaránt hatékonyan szolgáló műszaki megoldásokon dolgozik.

Daily 3,5t

Alváz:

A végtelen lehetőséget testesíti meg, felépítményezhetőség és a felhasználás célja szempontjából. Legyen szó plató-ponyva, hűtős, billencs nemzetközi áruszállításról az IVECO Daily-ben nem fog csalódni.

Furgon:

Raktérben verhetetlen. 16 és 18 köbméter kapacitású furgonjaink az extrém fuvarfeladatoknak is megfelelnek.

Daily 7,2t alváz:

Közel 4 tonna hasznos teherbírás? Kategóriájában egyedülálló lehetőségeket biztosít partnereink számára.

S-Way:

Vadonatúj vezetőfülkéjével az S-Way arra született, hogy a gépkocsivezetők számára kiváló fedélzeti munkakörülményeket biztosítson, az üzemeltetőknek pedig a versenyképesség és a teljes tulajdonlási költség (TCO) tekintetében egyaránt meggyőző megoldást nyújtson.
TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező