ETV Truck | Az IVECO BUS a 2022-es európai mobilitási kiállításon mutatja be az új URBANWAY Hybridet

Az IVECO BUS a 2022-es európai mobilitási kiállításon mutatja be az új URBANWAY Hybridet

Vénissieux, 2022. május 11.

Az IVECO BUS a június 7-9. között a párizsi Porte de Versailles-ban megrendezésre kerülő európai mobilitási kiállításon mutatja be a nagyközönségnek az új generációs URBANWAY Hybridet. A 4. csarnok H26-os standján a 12 méteres, földgázüzemű, biometánnal kompatibilis alapmodell lesz látható.

Az IVECO BUS a fenntartható mobilitás egyik kulcsszereplőjeként és a földgázüzemű meghajtás európai vezetőjeként tovább folytatja EURO VI-e városi kínálatának fejlesztését az új generációs URBANWAY Hybrid bevezetésével, amely földgázüzemű és biometánnal kompatibilis.

Az új termékcsalád biztosítja a márkára jellemző alacsony teljes tulajdonlási költséget és a kiváló energiateljesítményt, és bővíti a márka városi járműveinek portfólióját ezzel támogatva az energetikai átállást.

Az IVECO BUS által a Voith-tal szoros együttműködésben kifejlesztett új hibrid technológia a 10,5, 12 és 18 méteres URBANWAY földgáz- és biometánüzemű modelleken, valamint a normál és csuklós dízel változatokon lesz elérhető, amelyekben engedélyezett az XTL megújuló üzemanyagok, például a HVO (hidrogénezett növényi olaj) használata is.

Nulla szén-dioxid-kibocsátású mobilitás: új, teljesen elektromos midibusz

Az IVECO BUS tiszta megoldások széles körét kínálja ügyfeleinek, melyek alternatív meghajtási technológiákra épülnek a különböző küldetések sajátos követelményeinek megfelelően. Az Európai Mobilitási Expón az URBANWAY földgázhibrid mellett a márka bemutatja legújabb, nulla szén-dioxid-kibocsátású mobilitási megoldását, a 100%-ban elektromos midibuszt, a GX 137 ELEC-et.