Az Iveco a haszongépjárművek és kisteherautók vezető gyártója

Ha szállítmányozás, akkor Iveco. Az Iveco nemzetközi szinten vezető szerepet tölt be a kis– és nagyhaszongépjárművek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervizelése terén.

Emellett személyszállító és speciális járműveket is gyárt védelmi, polgári védelmi és speciális feladatokra, például tűzoltásra. . A járművek a legmodernebb műszaki technológiákat alkalmazzák a dízel- és alternatív hajtású motorok széles választékában. Ide tartozik például a földgáz (CNG), a különféle bioüzemanyagok, a hibrid és az elektromos hajtás.

A termékpalettát finannszírozási és after sales szolgáltatások, valamint használt gépjárművek újraforgalmazása egészítik ki.

Gyárak

Az Iveco valamennyi gyártóhelye a legfejlettebb technológiákat és gyártási módszereket alkalmazza. A legmagasabb minőség mellett a biztonságos, korszerű és élhető munkakörnyezet megteremtése a vállalat ars poeticaja. Ennek eredményeként az összes üzem megkapta az ISO 9001 – Vision 2000 (folyamat szerinti minőségirányítás) és az ISO 14000 (környezetmenedzsment) tanúsítványt.

Kutatási és Fejlesztési Központok

A világ minden táján található kutatási és fejlesztési központok állnak az Iveco technológiákba és termékekbe történő tőkebefektetéseinek középpontjában. Ennek a befektetésnek az a célja, hogy kategóriájában vezető teljesítményű, alacsony üzemeltetési költségekkel és magas környezetvédelmi előírásokkal rendelkező járműveket kínáljon a piacnak – sok esetben előrevetítve az új nemzetközi környezetvédelmi jogszabályokat.

Értékesítési és szervizhálózat

Az Iveco globális disztribúciós és szervizhálózattal rendelkezik, amely mind az öt kontinensre kiterjed. A vállalat több mint 2000 értékesítési pontot és több mint 5000 szervizpontot üzemeltet világszerte. A cég szakképzett partnerekre támaszkodik, akik vállalkozói készségeiket és szakértelmüket mindig az ügyfelek szolgálatába állítják.

TUDJON MEG TÖBBET
Kérjük, adja meg adatait, hogy többet megtudjunk a kérdéséről. Szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

MARKETING AKTIVITÁSOK
Adataim az Eco-Tech VisiON Kft. általi automatizált vagy elektronikus úton történő feldolgozása többek+ között levélben vagy e-mailben, telefonon (pl. automatikus telefonhívások, SMS, MMS, fax) és bármely más módon (pl. weboldalak, mobilalkalmazások), kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és szolgáltatások reklámozása céljából.

MARKETING HARMADIK FÉL ÁLTAL
Adataim közlése harmadik fél részére és feldolgozása kereskedelmi kommunikáció, valamint termékek és+ szolgáltatások reklámozása, illetve piackutatás céljából.
A *-gal jelölt részek kitöltése kötelező