ETV Truck | IVECO ON FLEET
ETV Truck | IVECO ON FLEET
Kezelje könnyebben és hatékonyabban járműflottáját és adatait! Mi nagyban segíthetünk járművei üzemanyag-fogyasztásának és vezetőinek nyomon követésében, napi tevékenységük megtervezésében, az útvonalak optimalizálásában és a megrendelések kezelésében. Növelje járműflottája adminisztrációs lehetőségeit a vezetők munkanapjaiba és tartózkodási helyébe szerzett betekintéssel! Mindemellett Teljes birtoklási költség tanácsadónk (TCO Advisor) negyedévente tanácsokkal is szolgálhat az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és a járművek maximális kihasználtsága szolgálatában.
FLOTTAMENEDZSMENT

Menedzselje flottáját konnyebben és hatékonyabban modulrendszerű ájanlatokkal!

ETV Truck | IVECO ON FLEET

FLOTTAMENEDZSMENT

Vásároljon modulrendszerű kiegészítő szolgáltatásokat, hogy könnyebben és hatékonyabban menedzselhesse járműflottáját! Mi nagyban segíthetünk járművei üzemanyag-fogyasztásának és vezetőinek nyomon követésében, napi tevékenységük megtervezésében, az útvonalak optimalizálásában és a megrendelések kezelésében. Növelje járműflottája adminisztrációs lehetőségeit a vezetők munkanapjaiba és tartózkodási helyébe szerzett betekintéssel!

 

IVECO WEB API

Vegye igénybe a webalkalmazás-interfészt a frugalmas adatintegráció érdekében!

ETV Truck | IVECO ON FLEET

IVECO WEB API

Az Alkalmazás-programozási interfész (Application Program Interface, API) segítségével az adatok rugalmasan integrálhatók az ügyfél saját rendszereibe. E megoldás nagyban megkönnyíti az IVECO járművei által generált, illetve a más márkájú járművekből származó adatok egyetlen eszközben végzett, közös kezelését.
PROFESSZIONÁLIS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁSI SZAKTANÁCSADÁS

Mérsékelje a fogyasztást a Teljes birtoklási költség tanácsadás igiénybevételével

ETV Truck | IVECO ON FLEET

PROFESSZIONÁLIS FOGYASZTÁSI SZAKTANÁCSADÁS

Az IVECO Teljes birtoklási költség tanácsadója (TCO Advisor) negyedévente személyes konzultációt és tanácsadást kínál Önnek arról, hogyan csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Emellett nyomon követési lehetőséget is kínál, riasztásokkal a jármű üzemanyagtakarékosságát befolyásoló tényezők – a gumiabroncsok légnyomásának csökkenése, az üzemanyag- és/vagy levegőszűrő dugulása – esetén, szintén a tehergépkocsi kihasználtságának optimalizálását szolgálva.
PROFESSZIONÁLIS VEZETÉSBIZTONSÁGI JELENTÉS

Mérsékelje Biztónságosabban az úton a Teljes birtóklasi költség tanácsadói szolgáltatással

ETV Truck | IVECO ON FLEET

PROFESSZIONÁLIS VEZETÉSBIZTONSÁGI JELENTÉS

A Vezetésbiztonsági jelentéssel (Safe Driving Report) megküldött eredmények alapján Teljes birtoklási költség tanácsadónk (TCO Advisor) negyedévente felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy szaktanácsokkal lássa el arról, hogyan közlekedhet biztonságosabban az utakon.
IVECO ON
WAY SOROZAT