ECO-tech visiON Kft. 2023: Az innovatív újítások és a fenntarthatóság éve

ETV Truck | ECO-tech visiON Kft. 2023: Az innovatív újítások és a fenntarthatóság éve

ECO-tech visiON Kft. 2023: Az innovatív újítások és a fenntarthatóság éve

Az ECO-tech visiON Kft. 2023-as éve izgalmas fejlesztésekkel és lenyűgöző eredményekkel telt, amelyek az innováció és fenntarthatóság jegyében formálták a vállalatunk jövőjét.

Innováció és fenntarthatóság: Az ECO-tech visiON Kft. 2023-as évének csúcspontjai

2023 az ECO-tech visiON Kft.. számára jelentős mérföldkövek sorát hozta. A 100% elektromos IVECO E-WAY busz tesztkörútja három magyar városban, Kaposváron, Székesfehérváron és Pakson mutatta be a zöld közlekedés új korszakát. A 2023. december 29-ig akciós áron megvásárolható IVECO S-WAY új szintre emelte az üzemanyag-hatékonyságot, miközben a legendás IVECO TurboStar újjáéledése a múltat és a jövőt egyesítette innovatív formában. De ebben az évben ünnepeltük a Shell LNG töltőállomás megnyitását és fontos LNG partnerséget a SUPERNOVA-val, a G.E.B.E-vel, a BETATRANS-szal és a Waberer’s-szel az LNG S-Way kamionok kapcsán.

2023-ban lett 2 éves az ETV Truck és indult útjára a NémoGREEN projekt is, ami a fuvarozás energiahatékony és környezetbarát megvalósítását célozta meg és tovább erősítette vállalatunk elkötelezettségét a fenntartható közlekedés iránt.

Bővítettük szerviz hálózatunkat, 2023-ban már 11 helyszínen várják felkészülten ügyfeleinket.

Ez az év bővelkedett fontos pillanatokban

Az idei évben számos eseményen vettünk részt. Ott voltunk például a 41. CONSTRUMA nemzetközi építőipari szakkiállításon. De nem csak szakmai rendezvényeken mutattuk meg magunkat, hanem például az augusztusi Őcsényi Jótékonysági Kamionos Találkozón és a kamionos világ legnagyobb hazai eseményén, a XII. Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozón is, ahol idén rekord is született, hiszen összesen 541 kamion vonult fel. Ezek az események nem csak az iparágban betöltött szerepünket erősítették meg, hanem lehetőséget adtak arra is, hogy bemutassuk az IVECO legújabb technológiáit és megoldásait. Így történt ez márciusban is az I. ETV országos szerviz partnerhálózati találkozón, ahova minden partnerünk eljött és együtt tölthettünk egy igazán informatív napot.

Még több IVECO jármű szeli az utakat 2023-tól

2023-ban számos fontos ünnepi járműátadáson vettünk részt, beleértve a Magyar Honvédség Parancsnoksága számára történt 21 db IVECO 35S16 mikrobusz átadását.

Szintén ebben az évben adtuk át a korszerű, DAILY minibusz családba tartozó, alacsonybelépésű CNG városi autóbuszokat is a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. részére. Büszkék vagyunk arra, hogy az IVECO DAILY korábban a „Nemzetközi Év Minibusza” díjat is elnyerte. Ezek az átadások nem csak a cégünk innovatív és fenntartható szemléletét mutatják, hanem a közlekedési ágazatban betöltött meghatározó szerepünket is erősítik.

Továbbá emlékezetes pillanat volt számunkra az is, amikor egy nagyszabású ünnepség keretében Molnár Tamás, a két éves születésnapját ünneplő ECO-tech visiON Kft. ügyvezető igazgatója személyesen adott át két vadonatúj TurboStar S-Way modellt az NGL Cargo Kft. és a DÓM TEFU Kft. számára.

Az ECO-tech visiON Kft. 2023-ban a technológiai újítások és a fenntarthatóság ötvözésével új mérföldköveket állított fel. Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak részt veszünk benne, hanem alakítjuk a közlekedés és fuvarozás jövőjét és várjuk az új kihívásokat 2024-ben.

Comments are disabled.